Last news in Fakti

7 Февруари, 2021 08:53 2 121 1

Евертън взе точка от Манчестър Юнайтед в голово зрелище на "Театъра на мечтите" (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • евертън-
  • висша лига

"Червените дяволи" водеха с 2:0, но в крайна сметка сблъсъкът приключи при резултат 3:3

Евертън взе точка от Манчестър Юнайтед в голово зрелище на "Театъра на мечтите" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед и Евертън така и не успяха да се победят в срещата помежду си от 23-ия кръг на Висшата лига.

"Червените дяволи" водеха с 2:0, но в крайна сметка сблъсъкът приключи при резултат 3:3.

Евертън взе точка от Манчестър Юнайтед в голово зрелище на
Снимка: БГНЕС

Целият двубой беше изключително динамичен и емоционален, с непредсказуем край и непредвидим победител.

Единсон Кавани даде преднина на тима си след 24 минути игра, когато засече по чудесен начин с глава топката в мрежата от близко разстояние.

Евертън взе точка от Манчестър Юнайтед в голово зрелище на
Снимка: БГНЕС

В самия край на първата част Бруно Фернандеш стъписа всички в двата тима, като от наглед безобидна ситуация, от доста далечна дистанция, изпрати кълбото директно във вратата, използвайки прецизен, но и много силен удар по топката, придал ѝ причудлива траектория.

След почивката Евертън беше напълно преобразен. Явно думите на Карло Анчелоти на паузата бяха подействали на футболистите му, които се опитаха да постигнат обрат само за няколко минути.

Евертън взе точка от Манчестър Юнайтед в голово зрелище на
Снимка: БГНЕС

И почти го направиха.

В 49-ата минута, след центриране отляво и разбъркване пред Де Хеа, Дукуре вкара за 2:1.

Само три минути по-късно ново центриране в пеналта на "червените дяволи" на първо време бе избито, но топката стигна до Хамес Родригес, който без да се замисля много я запрати с всичка сила към целта, поразявайки я за 2:2.

Нови две атаки за Евертън изправиха на нокти отбраната на домакините, но до трети бърз гол за "карамелите" не се стигна.

Евертън взе точка от Манчестър Юнайтед в голово зрелище на
Снимка: БГНЕС

Вместо това, в 70-ата минута на сблъсъка, МакТоминей засече с глава подаване в наказателното поле, вратарят на гостите се подхлъзна, не успя да спре движението на кълбото и резултатът стана 3:2.

И когато по всичко изглеждаше, че Юнайтед ще стигне до победата, след изтичането на даденото 4-минутно продължение, Евертън стартира атака.

Евертън взе точка от Манчестър Юнайтед в голово зрелище на
Снимка: БГНЕС

Извън добавеното минимално допълнително време от съдията, топката беше подадена към Калвърт-Люин, който от непосредствена близост я изстреля в мрежата за крайното 3:3, предизвиквайки бурна радост на скамейката на тима си и разочарование по лицето на Оле Гунар Солскяер.

Манчестър Юнайтед остава на две точки зад лидера Сити, а Евертън запазва 6-ата си позиция във временното класиране на Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактология

    1 0 Отговор
    Както винаги..Имам в предвид последните 20 години, ако не и повече.