Last news in Fakti

7 Февруари, 2021 16:10 2 191 2

Заради огромна снежна буря отложиха мач от Бундеслигата

  • буря-
  • снежна буря-
  • бундеслига-
  • футбол-
  • арминия билефелд-
  • вердер бремен

Има вероятност мачът да бъде изигран в средата на следващата седмица – вторник или сряда

Заради огромна снежна буря отложиха мач от Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

Огромната снежната буря, връхлетяла северната част на Европа, доведе до отлагането на мач от Бундеслигата. Двубоят от 20 кръг между Арминия Билефелд и Вердер Бремен, който трябваше да започне в 19:00 часа, няма да се проведе.

Решението е взето заради обилния снеговалеж и беше оповестено от Германската футболна лига. Само сутринта в Билефелд е натрупала снежна покривка от 15 см. Снеговалежът е придружен от силен вятър и температури от -6 градуса.

Има вероятност мачът да бъде изигран в средата на следващата седмица – вторник или сряда. Следващата среща на Вердер е в събота (у дома срещу Фрайбург), а Арминия в понеделник (15 февруари) гостува на Байерн. Другата свободна възможност е 9 или 10 март.

Вчера нидерландската Ередивизи отложи всички днешни срещи заради очакваното влошаване на времето заради снежната буря.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    0 0 Отговор
    НАИСТИНА БУРЯТА Е СТРАХОТНА
  • 2 Снежанка

    0 0 Отговор
    Защо са го отложили? И без това мачовете без публика не са интересни, а мач на сняг, с червена топка и измръзнали футболисти от афроафрикански произход би бил доста забавен.