8 Февруари, 2021 13:30 1 282 2

Рой Кийн: Ливърпул е лош шампион, Клоп търси извинение след извинение

  • футбол-
  • рой кийн-
  • ливърпул-
  • юрген клоп

Юрген каза, че краката на вратаря били студени?

Рой Кийн: Ливърпул е лош шампион, Клоп търси извинение след извинение - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн определи Ливърпул като "лош шампион". Причината за това изказване е сривът на мърсисайдци в сезона, в който трябва да защитават титлата си. След 23 изиграни мача Ливърпул има 27 точки по-малко в сравнение с актива си през миналата кампания. Това представлява най-големият срив на отбор, който защитава титлата си. Според Кийн играчите на Ливърпул не са демонстрирали достатъчна мотивация да се борят отново за първото място, а техният мениджър Юрген Клоп търси непрекъснато извинения за слабото представяне.

Според мен те са лош шампион. Може да твърдите, че това се случва еднократно, че сезонът е ужасяващ, че има коронавирус, но просто трябва да продължите. Вие сте шампионите, вие сте Ливърпул. Ако продължавате да се представяте така, ще ви трябват още 30 години, за да спечелите отново титлата.

Юрген Клоп каза, че краката на вратаря били студени? Това е нещо ново. Знам, че бе малко иронично, но това е извинение след извинение. Те продължават непрекъснато.

Не мога да разбера тази група от играчи. Дори през седмицата срещу Брайтън, гостите се чувстваха комфортно. Можеш да бъде победен, но по определен начин.

Мисля, че те се поддадоха на този шум около тях през последната година или две. Говорихме за това, че може да има спад, но те играят за голям клуб. Когато аз печелих титлата, си мислех дали можем да го направим отново през следващата година.

Не чух нито един от тези играчи да каже след спечелената титла, че иска да я спечели отново. Това е ключът. Сега говорят за това, че трябва да се класират в топ 4.

Ливърпул има контузени играчи, но най-добрите им атакуващи футболисти бяха на терена. Погледнете Ман Сити. Може да се каже, че те също бяха без двама от най-добрите си футболисти - Кевин Де Бройне и Серхио Агуеро.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    РОЙ УСЕЩА ,ЧЕ СЪДИЙСКЯТА ПОДКРЕПА ЗА М. ЮНАЙТЕД ИЗЧЕЗВА И,ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО !!!! АЗ СЪМ ЗА ЛЕСТЪР -НО ЗА НЕГО НЯМА СЪДИЙСКА ПОДКРЕПА !!!! НО "МАНЧО ТЕД " ЩЕ ЗАКЪСА ПАК --- ЛУКИД !?!?!?
  • 2 В е л и к и я

    0 0 Отговор
    Да , но Ливърпул нямат маймуна в отбора като Сити която да скача и чекне , и никога няма да имат ....!