Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 13:41 2 231 1

Юрген Клоп останал крайно разочарован от ръководството на Ливърпул

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • ръководство-
  • футбол

„Червените” записаха само три победи в последните си девет мача, а според специалистите причина за това са проблемите в отбрана, които имат на „Анфийлд” в последните месеци

Юрген Клоп останал крайно разочарован от ръководството на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е останал крайно разочарован от решението на ръководството да не го подкрепи в опитите му да привлече класен защитник през зимния транферен прозорец.

„Червените” записаха само три победи в последните си девет мача, а според специалистите причина за това са проблемите в отбрана, които имат на „Анфийлд” в последните месеци.

Въпреки големият брой контузени в защита, Ливърпул бе доста пасивен на трансферния пазар през януари, въпреки че все пак в последния ден от прозореца, клубът си осигури подписите на Бен Дейвис от Престън и Озан Кабак от изпадащия Шалке 04.

Според последните информации от Острова, желанието на Клоп е било в клуба да бъде доведен бранителят на Наполи Калиду Кулибали, който е оценяван на 100 млн. паунда. Собствениците на Ливърпул обаче били категорични, че няма да броят толкова сериозна сума за един играч.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йън Ръш

    4 0 Отговор
    Максимум година и ще го загубят,като треньор!