Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 17:41 1 897 3

Обмислят революционна промяна: Без чуждестранни треньори на Острова!

  • оле гунар солскяер-
  • английската футболна асоциация-
  • футбол-
  • треньори-
  • мениджър-
  • манчестър юнайтед

Според проекта, мениджър на елитен английски тим ще може да бъде само специалист, който в два поредни сезона е заемал треньорски пост в някое от топ първенствата на Европа или е имал друга длъжност в три от последните пет години

Обмислят революционна промяна: Без чуждестранни треньори на Острова! - 1
Снимка: БГНЕС

Революционно решение може да вземе Английската футболна асоциация, касаеща мениджърите във Висшата лига. Според информации в местната преса, на Острова предстои сериозна промяна, която би възпрепятствала назначаването на чуждестранни мениджъри.

Според проекта, мениджър на елитен английски тим ще може да бъде само специалист, който в два поредни сезона е заемал треньорски пост в някое от топ първенствата на Европа или е имал друга длъжност в три от последните пет години.

Като пример, Daily Mail посочва, че в момента Манчестър Юнайтед не би могъл да има за мениджър Оле Гунар Солскяер, тъй като той е бил треньор единствено в Норвегия. Ситуацията с наставника на Лийдс Марсело Биелса също би била сложна.

Промяната в правилата може да бъде продиктувана от Brexit.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дурак

    2 1 Отговор
    Да вземат Мъри за треньор, неустойката му не е голяма. Беше в топ първенство Казахстан. Това е единственият треньор който успя да вкара Левски в шампионска лига - помислете това е супер невъзможно, но той успя. Дано го вземат той е Легенда.
  • 2 В е л и к и я

    2 0 Отговор
    Много велико няма що ,значи Юнайтед не може да си вземе някой от своите бивши играчи ако не отговаря на тези условия и ще трябва вземат някой който отговаря, но ще е бивш играч на заклет враг , а то от времето на Съра всички са ги мразели и са били против тях ....!
  • 3 ойген

    0 0 Отговор
    тогава първенството им ще стане с пъти по слабо