Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 20:38 1 281 1

Ал Ахли удари Палмейрас на дузпи в малкия финал на Световното клубно първенство

  • ал ахли-
  • футбол-
  • палмейрас-
  • световното клубно първенство

В редовното време двата тима завършиха 0:0

Ал Ахли удари Палмейрас на дузпи в малкия финал на Световното клубно първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Първенецът на Африка Ал Ахли завършва на трето място в Световното клубно първенство в Доха, след като в малкия финал надви Палмейрас с 3:2 след изпълнение на дузпи. В редовното време двата тима демонстрираха пасивност в атака и не си вкараха попадения - 0:0. Според правилата се преминава директно към изпълнения от бялата точка, а там футболистите също показаха, че не могат да бележат. Бразилците изпуснаха цели три удара, а тима от Египет беше неточен на два пъти.

В крайна сметка решаващ се оказа пропускът на Фелипе Мело от Палмейрас. Бившият халф на Ювентус и Интер сгреши при петата дузпа, като позволи на вратаря да спаси. Още двама негови съотборници бяха неточни, като лошо впечатление направи изпълнението на Рони, който заложи на странна засилка и в крайна сметка стражът отрази.

На полуфиналите Ал Ахли отстъпи с 0:2 от Байерн (Мюнхен), който тази вечер излиза във финала срещу Тигрес, който пък пребори Палмейрас с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папуняк

    0 0 Отговор
    Клоун нещастен!