Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 14:12 1 377 0

ЦСКА 1948 обяви заместника на Мартин Камбуров

  • димитър митков-
  • лудогорец-
  • красимир балъков-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • мартин камбуров

Нападателят се подвизаваше основно в Лудогорец 2 и се превърна в голмайстор на Втора Лига

ЦСКА 1948 обяви заместника на Мартин Камбуров - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 обяви заместника на Мартин Камбуров, който се завърна в Берое. Днес главният мениджър на "червените" - Красимир Балъков, заяви, че в редиците на тима ще бъде привлечен таранът на Лудогорец Димитър Митков.

Нападателят се подвизаваше основно в Лудогорец 2 и се превърна в голмайстор на Втора Лига. Изявите му бяха забелязани и Митков изигра и няколко мача за представителния тим на българския шампион. Той взе участие в двубоя срещу Тотнъм от груповата фаза на Лига Европа.

"Сигурно вече сте разбрали, че ще привлечем Димитър Митков. Още няма нищо официално, но се надявам съвсем скоро трансферът да стана факт", заяви Балъков.

Митков ще бъде със статут на преотстъпен до лятото, като има опция за закупуване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА