12 Февруари, 2021 13:22 2 231 1

Балъков с подробности за изненадващата раздяла с Мартин Камбуров

  • цска 1948-
  • мартин камбуров-
  • красимир балъков-
  • футбол

Звездата на българския футбол напусна "червените" часове преди първия им мач от пролетния дял срещу Царско село

Балъков с подробности за изненадващата раздяла с Мартин Камбуров - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, сподели подробности относно изненадващата раздяла с Мартин Камбуров. Звездата на българския футбол напусна "червените" часове преди първия им мач от пролетния дял срещу Царско село.

"Искам да изчистя спекулациите по този въпрос. Това е негово лично желание. Нямаше никакви противирочия или конфликтни неща между нас. Ние уважаваме желанието на всеки футболист, който иска да отиде в друг отбор. Ръководството се разбр с него, стиснахме си ръцете, пожелахме си успех. Благодаря му за времето при нас, за головете и за добрия пример, който даде. Пожелаваме му да си постигне целта с отбора на Берое", сподели Балъков.

"Вие знаете политиката ни. Може би сте чули и за човека, който ще го замести - Димитър Митков. На последната права сме да подпишем договор, като стане ясно, ще се обяви. Няма нещо, за което хората да не могат да се разберат. Нещата са окей."

"Не може да се коригира отсъствието на Камбуров, но това е шанс за другите футболисти, които играят на неговата позиция, да дадат всичко от себе си, за да компенсираме спортно-технически липсата му."

"С Митков сме на последната права. Все още няма подписан договор, но скоро ще обявим и пристигането му. Ние имме интерес към много млади футболисти, не искам да казвам имена. Не можем да вземем всичко, което искаме, трябва да има разбиране и от клуб, и от самия футболист. Много ще сме щастливи, ако това с Митков се осъществи, защото той е един от най-перспективните български нападатели. Добър вариант за нас", допълни Бала.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    6 0 Отговор
    ОК, Балък!

    Щом е така, вече съм съгласен!

    (Стига да казваш истината, обаче)