Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 16:55 2 104 9

Камбуров: Сам се откупих от ЦСКА 1948!

  • камбуров-
  • цска 1948-
  • президент-
  • пари-
  • откупуване-
  • трансфер-
  • берое

"Президентът искаше пари за мен и аз ги извадих от джоба си", заяви нападателят

Камбуров: Сам се откупих от ЦСКА 1948! - 1
Снимка: БГНЕС

Шокиращо разкритие за преминаването си в Берое направи Мартин Камбуров. Ветеранът призна, че сам се е откупил от ЦСКА 1948 и Берое няма да плаща трансферна сума на "червените".

"Спекулира се, че Берое ще плаща трансферна сума за мен. Няма такова нещо. Президентът наистина искаше пари за мен, но аз ги извадих от джоба си и сам се откупих. Връщам се в Берое, където винаги съм изпитвал радост и наслада от футбола", заяви нападателят пред БНТ.

Според запознати нападателят е откупил правата си от ЦСКА 1948 срещу сумата от 50 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    15 2 Отговор
    Е па неееам думи...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 пешо

    8 1 Отговор
    цеката е л...о
  • 4 Eпа

    10 2 Отговор
    Колко трябва да му е писнало човек от К.очина 1948 за да извади живи пари за да се махне оттам ?
  • 5 Мъдрият

    16 0 Отговор
    Абе Камбур, ти изби рибата с това разяснение!

    Трябва наистина да ти е било много дискомфортно там, за да направиш такова нещо.

    Както и да е.

    Искам да ти кажа, че си много добър нападател, имаш усет към гола, добре се пласираш и често се оказваш на точното място в точното време.

    Не знам защо не те викаха в национала, след като си по-добър от всички нападатели, които са минали през последните години оттам - явно пак са били обслужвани някакви интереси...

    Затова, ако си здрав и се чувстваш добре - играй докато можеш и докато се чувстваш добре!

    А после се замисли и задействай и за тренер!

    Желая ти успех!
  • 6 Мимч

    5 6 Отговор
    Ама не обясни защо напусна Берое,а сега се откупваш да играеш пак за Берое.Много тъмна история....

    Коментиран от #7

  • 7 Кочо

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мимч":

    Обяснявам ти веднага. Защото не можаха да му гарантират, че ще играе, което е и нормалната практика, предвид годините му, чужденци, млади играчи, високи цели и тн. Никой не можа да му гарантира игрови минути, а човекът гони рекорда. Шансът да си титуляр в скромен отбор всеки мач е по-голям, отколкото в отбор с цели, поради липса на конкуренция и по-ниски изисквания. Сега какво е станало в ЦСКА 1948 не знам, но досещаме се. Отделно човекът го казва, че в Стара Загора изкара 3 години и е много добре приет, уважение и тн. Днес гледам масова радост сред феновете на Берое. Една лоша дума не се чу. Да, може да е на 40години, но важно е нивото, а то е такова, че за А група, на фона на тези чужденци и млади, въпреки годините Камбурът си е много добър играч. Да, може и да не може да бяга цял мач, но с опит, рутина и добра физика може да играе 60мин спокойно. Отделно може да реши всеки мач с 1 положение.... Добре дошъл отново в Берое, Камбур! Успех с любимия отбор и да счупиш тая година още рекорда! Като цяло звезди напуснали по свое желание Берое, рядко са приемани добре обратно, зависи все пак от човека, какво е дал, как го е обяснил, дали се е отнесъл човешки и тн. Фактите за Камбура говорят, че е посрещнат обратно изключително топло. Да, аз съм бил разочарован, че си тръгна, но той го обясни много ясно защо и не съм бил обиден. Сега... да, радвам се, че се върна. Много причини. Дори и да не успее да играе както първия полусезон и да вкара 9 гола.... Просто с рут

    Коментиран от #8

  • 8 Кочо

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кочо":

    .... Просто с рутина може да реши всеки мач, да е пример за млади, да нахъсва чужденците, тактически указания, личен пример и тн. Успех, Камбур!
  • 9 Дядо Ванчо

    1 1 Отговор
    Камбуров скоро при Бодуров.На село.Гъски да пасат.Като муха-от ако на ако.От много тарикатлък.