Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 15:17 2 680 4

Камбуров след уникалния си мач: Нямаше как да не избера Берое

  • берое-
  • ботев враца-
  • мартин камбуров

''Надявам се да свърша работата, нямам никакъв проблем с адаптацията. Познавам 99% от момчетата в отбора'', каза героят за заралии в днешния мач с Ботев Враца

Камбуров след уникалния си мач: Нямаше как да не избера Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Берое Мартин Камбуров сподели, че не е изпитвал удоволствие от играта в тима на ЦСКА 1948. Камбуров изненадващо напусна новака в елита вчера и се завърна в Берое. Днес неостаряващият голаджия заби и двете попадения за старозагорци при успеха с 2:1 над Ботев във Враца.

Мачът се игра при много неблагоприятни условия и замръзнал терен, което наложи гостите да играят с маратонки.

"Доста специфична ситуация. Както видяхте играхме със стоножки, вид маратонки, беше много трудно през първото полувреме, после ги сменихме. Мисля, че Враца играха по-добре от нас. Бяхме доста нестабилни. Те се адаптираха по-добре към тежките условия, но ние сме по-добри като единици. Трябва да взимаме такива мачове, ако искаме да бъдем в топ 3. Имаме доста чужденци , които са свикнали да играят по топли места, беше им много трудно. Видяхте, че в един момент резултатът можеше да бъде 2:1 или 3:1 за Ботев", коментира Камбуров.

Относно напускането на ЦСКА 1948, нападателят сподели: "Всичко стана много бързо. Нямаше как да не избера Берое. Те единствени ме потърсиха, но и никой не знаеше, че искам да напусна ЦСКА 1948. Никой не е плащал за мен, откупих се сам. Надявам се да свърша работата, нямам никакъв проблем с адаптацията. Познавам 99% от момчетата в отбора. Няма нещо кой знае каква тайна. Не се чувствах добре, не изпитвах удоволствие от футбола. Когато загубиш мотивация, трябва да напуснеш и да дадеш път на по-младите момчета. Те си имат политика, в която аз не влизам".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    7 2 Отговор
    Само много болни хора може да гледат БГ.мачове С тях риключин реди 25 год. Това не е мач ,а черно тото !
  • 2 Мустака

    3 0 Отговор
    Прав е Камбуров.В София се живее сухарски.В градове като Ст.Загора е по-интересно и забавно.
  • 3 Футболер на Света

    0 1 Отговор
    Вождът Меката чишка , ГМР и бойният МУ Духател Нанков, а също и ОНАНиеф на една ръка разстояние, са като куко и пипе , като Гупе и Дащи .Нанков е като доилен апарат , мож" да издой цела ферма от илядо глави едър рогат добитък.Кат академията на нЕуките ,съде член -кориспунденти .ГМР - главная морда республики .
  • 4 Истински Армеец

    1 0 Отговор
    Жалко, не му върви на Камбуракис с ЦСКА и това е. А парадокса е, че ни е върл фен. Успех Марто! Завинаги един от нас