12 Февруари, 2021 20:32 3 651 21

Бербатов: Да вярваш на думата на Венци Стефанов, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф

  • бербатов-
  • стефанов-
  • славия-
  • президент-
  • вяра-
  • мейдоф

"Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора", заяви бившият нападател на Манчестър Юнайтед

Бербатов: Да вярваш на думата на Венци Стефанов, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф - 1
Снимка: БГНЕС

В коментарната си рубрика „Колонката на ДБ“ Димитър Бербатов коментира събитията от последната седмица. Той застъпи множество теми като рождения ден на Христо Стоичков, подновяването на българския шампионат и дали трябва да бъдат допуснати фенове по трибуните.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед нападна остро президента на Славия Венцеслав Стефанов. Според Берба да вярваш на „белия“ бос е същото като да вярваш на Бърнард Мейдоф – създателят на най-голямата финансова пирамида, която се сгромоляса през 2008 година.

Вижте какво написа Бербатов по адрес на Венци Стефанов:

„Поредните пресконференции/интервюта/изказвания на Венци Стефанов - "аз знам всичко и съм последна инстанция за всичко"

Изявите му показват колко е объркано всичко в някои сфери на живота. И колко страх има, ако аз или други хора тръгнат да влизат в управлението на футбола ни! Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора! И нормално, Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет. Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява?

Да вярваш на думата на този човек, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф!

Само питайте някои от неговите футболисти или бивши треньори!

Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание. "Майната ви", която видяхме че се получи пак преди известно време, точно поради същите причини. И пак ще се случи, ако се продължава по същия начин“.

Какво още написа Бербатов в коментарната си рубрика:

„Христо Стоичков на 55!

Пуснах му SMS за празника и му пожелах само да е здрав, нищо повече! Имах удоволствието да работя с Ицо, когато ми беше треньор в националния отбор. Разбирахме се чудесно и той ми даваше свобода да изразявам себе си на терена! Държим връзка и още го чакам да ми вземе интервю :)

Подновяването на българското първенство - очаквания за битката за върха, борбата за Европа и за оцеляване в Първа лига

Българското първенство се поднови днес. Дано станем свидетели на интересни и завързани двубои с качествен футбол за нашите стандарти. Претендентите за титлата според мен са "Лудогорец" и ЦСКА. Като изявеният фаворит е "Лудогорец". Участието в Европа дава възможност на нашите отбори и играчи да покажат на какво са способни пред по-голяма аудитория и може би някой от играчите да бъде продаден, стига да покаже добри игри. Битката за оцеляване също ще бъде интересна и завързана, като всички отбори в опасност изразяват своята увереност и самочувствие, че ще запазят мястото си в Първа лига. Дано подплатят думите си с игрите си на терена! Защото на думи всички сме силни!

Фенове настояват публика да бъде пусната на българските стадиони

Много деликатна тема! От една страна имат право, тъй като се пускат зрители на други събития, и то на закрито! Но от друга - видяхме, че за съжаление не сме от най дисциплинираните фенове и веднага се получава скупчване на много хора на едно място. Ако може да се гарантира, че няма да има подобно нещо, може би трябва да се пробва, примерно с допускане на публика до 30% от капацитета на стадиона. Но не се ли спазват мерките, вината ще бъде пак на феновете и стадионите пак ще бъдат затворени!

Мартин Камбуров се завърна в "Берое". На 7 гола е от рекорда на Петър Жеков. Ще успее ли на 40 г. да го подобри?

Изненадващ трансфер - поне за мен, но е факт. Респект за Марто, който на 40 години продължава да играе професионален футбол. Мисля, че ще подобри рекорда. И му стискам палци. Петър Жеков е един от най-големите голмайстори в България, дори може би най-големият. Но идва момент, в който почти всеки рекорд бива подобрен. Трябва да се радваме и уважаваме професионализма и целеустремеността на хората, които чупят рекорди!“


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адмирации на Бербатов

    40 14 Отговор
    Чичо Венци е вече с деменция и е време да се пенсионира. Да даде път на младите и можещите.

    Коментиран от #4, #15

  • 2 Млък бре!

    21 38 Отговор
    Фалшив си като косата си!
  • 3 Графа

    34 13 Отговор
    Браво Митак, свинята все повече хора ще го разкриват :)
  • 4 Симитлишкия кмет

    15 39 Отговор

    До коментар #1 от "Адмирации на Бербатов":

    Айде бе, изчака да подобри рекорда за най-много голове срещу отбори като Малта и Люксембург и се отказа,ти си срам за България Барбукоооооов

    Коментиран от #19

  • 5 Осведомителен бюлетин

    12 21 Отговор
    След 50 години РСМ и тоя може да го поискат за смакедонец! Да го вземат от днес, предаде надеждите на цял един народ, за да нахрани егоизма си пред нехранимайковци като него! И снего да без него, футбола ни е =0
  • 6 Бербо не играе за България

    18 19 Отговор
    Играе за себе си,затова не го долюбвам,Христо е 1000 пъти по-велик от него!
  • 7 Дедо ви

    30 4 Отговор
    Харесвах Бербатов като състезател и като трезвомислещ българин. Такива като него - успели млади биха могли да помогнат на т.н. бг " футбол". Но съм сигурен, че в момента на избирането му (евентуално) настоящите управляващи БФС ще подемат мощна атака срещу него. Тази работа е неблгодарна. Но все някой трябва да я върши. Не бих искал да се провали.
  • 8 Давид

    15 14 Отговор
    Дадена е заповед за дискредитие на старите играчи . Това не значи , че новите са по добри . Те са контролирани от същите хора . Димитър Бербатов е по алчен от чичо Венци . Най добрия треньор остави само този интригант години на скамейката . Защо ли ?
  • 9 Мъдрият

    20 20 Отговор
    Бербак, ти не си родолюбец и българин, и въобще нямаш право да обиждаш не само Венци Стефанов, а и когото и да било!
  • 10 Несъгласен

    19 1 Отговор
    Нито САФ е най-добрият треньор, нито Бербатов е интригант.
  • 11 Хаха

    12 4 Отговор
    Пълно непознаване на родната картинка.Предлага да се допускали 30% публика.Ами Бербо,виж статистиката,тук не е Англия.И без карантин стадионите не се пълнят и на 15%
  • 12 Дрю

    13 17 Отговор
    Много нагъл Бербат гьон сурат ! Истината боли , щото Венци те уцели идеално , какъв си . От злоба взе да обиждаш Венци за това , че бил дебел и стар , което отново говори , колко си долен в обноските си с хората ! Такива са и обожателите ти !
  • 13 Левскар

    20 5 Отговор
    От 5 поколения сме левскари, но с чисто сърце казвам, че Димитър Бербатов е много умен, интелигентен и сериозен млад човек! Направи блестяща кариера, създаде добро семейство, връща на хората с благотворителност и се труди достойно, за да заслужи място във футбола като треньор и ръководител.
    За Венци Стефанов, за Гриша Ганчев, за Домусчиев и разни Крушарски, Бозата, Селския, Лепиларя и т.н. подобни “футболни хора” нищо не казвам. В сравнение с Бербатов са тиня, планктон и нямат право да се занимават със спорт и с деца.
    Все пак чудото на 3-Ка кебапчета и загащени делегати от 400-500 села и паланки ще решават на конгреса на БФС кой е достоен!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ДедовияВенци..МВР.

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Адмирации на Бербатов":

    ..А бре търбух .,ти някога ритал ли си топка, президентино, или само джобен тенис , когато търбуха не ти пречеше да го стигаш ? Верно ли е , че след като си наливал бенцин с маркуча в Петрол, си организирал няколко безработни борчета -мутрички и си пътувал във влака за Сърбия и Македония , влизали сте в купетата , хнърляли сте багажа на пазарджиите пред прозореца в полето и сте го продавали за червени динари? Накои пострадали твърдят , че са те познали по голата тиква и големия шкембак?Ако е лъжа , опровергай ги , само така ли натрупа първоначалния капитал ?Бате венци Президента и дружката на Генерал Решетникав , големиоРусофил , пък Апаши и Грабител ?Дано да са се припознали , че съм славист от преди 9.9.
  • 16 Реалист

    7 3 Отговор
    Берба, не се залъгвай по писаници на тролове, всички знаем, че Стефанов, Домусчиев и сие са МУТРИ. Във футболът е като в държавата, трябва да се изрине до крак. Ако вие със вашето самочувствие и знания не поемете отговорност "да вземете лопатите", няма кой да го направи. Ако пък го направите, хората ще застанем зад вас.Мафия се бори трудно и със сила.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Аре нема нужда

    4 1 Отговор
    Бербо ! Куче недобито ! Ти се изплю на българското знаме ! К'ъв Бат Венци те гони ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бай Шиле

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Детето":

    Ей умник,за тия ти глупости ще те накаже съдбата.Знаеш ли колко силен трябва да човек,който може да преживее загуба на дете?
  • 21 Чавдар

    0 1 Отговор
    Венци е от хората които говорят за футбола с честен език.За това и има засегнати които го плюят.Венци,тури си ги на ... и бъди жив и здрав още 100 години.