Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 14:09 3 316 24

Венцеслав Стефанов: Бербатов е един самовлюбен млад човек

  • венцеслав стефанов-
  • венци стефанов-
  • димитър бербатов-
  • бербатов

''Като беше футболист защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре?'', запита президентът на Славия

Венцеслав Стефанов: Бербатов е един самовлюбен млад човек - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на бившата звезда на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Вчера легендарният нападател написа в своя блог, че е казал "майната ви" на такива като Стефанов.

"Бербатов е един самовлюбен млад човек, който говори само в първо лице, единствено число. Пожелавам му да бъде здрав и да постигне успехи! Ще се радвам един ден да стане мениджър на Манчестър Юнайтед, винаги е приятно да видиш успял българин. За момента обаче буксува като помощник треньор в Етър.

Като беше футболист защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре? В главата ти са някакви кокали... Ако Бербатов си мисли, че ставаш президент, за да лапаш кокала, жестоко се лъже! Кокали няма, момче! Има бачкане! Бачкаш заедно с държавата и за младите, само тогава може да се получи нещо. Кокали има в болните мозъци!

Ако някой си мисли, че от футбол в България може да се печели, се лъже. Казвам го! Ние в Славия даваме пари за младите и за спорта, не за печалба. Никой в България не е на печалба от футбол - нито ние с Младен, нито Домусчиев, нито Ганчев... Никой! Гарантирам ви го. Всички даваме пари от любов към спорта, но финансова печалба от това няма. Само даваме, не взимаме. Така е за всички, без изключение'', заяви Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бaро Вкаров

    42 47 Отговор
    Мързелив,малодушен и ниско интилигентен,това е Бербатов.Венци е прав.🐵
  • 2 Скорпи

    43 22 Отговор
    Правилно Стефанов.Бербатов има голямо его.Съпоставял съм го със Златан Ибрахимович.Докато Златан въпреки големият си ръст тичаше като гламав по терена, Бербатов трудно се втурва,обикновенно разхожда екипа.Има хубава техника,не може да се отрече но е мързелив и обича да дава акъл...Много е далече от поколението 94...

    Коментиран от #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хаха

    25 17 Отговор
    Венцислав дърт и грозен плешивец
  • 5 Next

    29 11 Отговор
    Тоя мършак стефаноФ е един от загробилите българския футбол, долу ръцете от спорта бе гьонсурат.
  • 6 гост

    22 9 Отговор
    Венци пък е само влюбен стар човек
  • 7 Да бе

    25 8 Отговор
    А ти си просто една дърта мутра Стефанов! Нагъл, арогантен и тъп! В една нормална държава щеше да бъдеш най-много портиер в дома на преуспял човек, като Бербатов, но се съмнявам, че умни хора биха се излагали с такъв портиер!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Неспециалния

    24 3 Отговор
    Такива като гологлавия,които абсолютно нищо не са дали на футбола,само пране на пари,далавери,кльопане от наговорени мачове и най-вече непризнателни към футболисти,които все пак са прославили България!!! Стоите зад Емо,Лечков-и всички,които прикъткахте в БФС!!! Обичате само да дърпате конците!!! Махни се вече от българския,,НЕфутбол" !!! Подражаваш на Бацето-власт се дава само с кръв!!!
  • 10 Петров

    4 0 Отговор
    Модератора ти си знаеш.
  • 11 Чичка

    23 5 Отговор
    Бербатов е играл три пъти на финал в Шампионската лига и е доста скромен в сравнение с теб, ти колко гинала ди играл с бацо до шкафа 😂
  • 12 Лост

    19 0 Отговор
    Ами то от футбол в България не се печели. Виж от залози в Славия може.
  • 13 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    14 2 Отговор
    ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ Е САМО ЛЪЖИ!!АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ НИКАКЪВ ДОСТЪП ДО БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!!НАЙ МАЛКО ДА ИМАТ ДОСТЪП ДО ДЕЦА КОИТО ТРЕНИРАТ ФУТБОЛ!!ШПИОНИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЕ ГРАДЯТ,НЕ СЪЗДАВАТ!!ТЯХНАТА РАБОТА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА РУШАТ!!ТАКИВА КАТ ТОЗ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ГОНЕНИ ОТ СТАДИОНИТЕ С БОЙ И КАМЪНИ!!
  • 14 Нека се знае че

    16 8 Отговор
    това което направи Бербатов, никой до сега не го е направил!
    Грозно изказване, нечестно!
  • 15 Гоуст

    14 0 Отговор
    Печалба от футбол няма, има от обръщалки и Венци е най-запознат. Колко е коеф 25 поне
  • 16 Правилно

    4 1 Отговор
    Бербатов не бива да се оценява само по това какъв футболист е бил.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Извинявай но не си разбрал!

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпи":

    Човека като ходи го болят краката! Колена и глезени, всичко е износено! Просто материала му е мек! Сега че успя да събере пари един болен човек, евалла му правя! Не е като Божинката! Божигол е здрав като бик, нищо няма износено по него! Може би само простата му е назорена! Иначе ще играе до 52 без проблеми! Ако ще и в А-окръжна, но ще играе! Бербатов никога не излезе да признае-: Българи, болят ме краката, не мога да тичам затова!
  • 20 Леле мале

    9 1 Отговор
    Като беше футболист защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре?
    Рекордьор е по голове за националния отбор с 48 попадения.
    Сикаджията е изкукал съвсем. Я още веднаж - откъде пари за издръжката на Славия?

    Коментиран от #22

  • 21 Behemoth

    9 0 Отговор
    Абе на тоя глупак докога ще му се дава трибуна?Един от най неприятните типове от прехода ...
  • 22 Вито Андолини

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Леле мале":

    Той си каза, че са от Младен. За Маджо говори! А пари се правят, докато има и уговорени мачове, съдии... В другите бедни държави, като нашата, малките клубове вадят футболисти и ги продават в топ първенствата. При нас това отсъства, защото нито Турция, нито Русия е топ първенство, а другаде нямаме играчи навън. Венци го боли, че искат умни хора да прекратят пропадането на футбола ни. Бербатов ще стане президент на БФС само ако пропадне планът му да стане успешен треньор. Все пак не мисля, че Бербо има намерения да оглави БФС и да яде огризките от поколението на САЩ 94. Ами те изгризаха всичко. Кокала е оглозган сякаш от червеи.
  • 23 Българан

    3 2 Отговор
    Просташка наглост е криминалната подлога венциСИКислав дори да прошепва името на един от най-достойните, успешни и възпитани европейски футболисти, спортисти и благотворител Димитър Бербатов.
    Бербо е гордаст за всеки нормален българин! А оная сиксвиня е отврат.
  • 24 8888

    5 0 Отговор
    Венци защо не си гледаш славията ами си се наврял в БФС да лапаш