Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 16:51 1 234 0

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна

  • черно море-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

Официален дебют за тима на Илиан Илиев записа новото попълнение Пабло Гарсия, който изигра пълни 90 минути

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна - 1

Черно море и Локо Пд завършиха 0:0 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Тича" във Варна.Официален дебют за тима на Илиан Илиев записа новото попълнение Пабло Гарсия, който изигра пълни 90 минути. За Локо Пд дебют направи англичанинът Конър Руан.

Черно море започна с домакински натиск и още в третата минута създаде опасност пред вратата на Мартин Луков. Родриго Вилела финтира бранител отляво и центрира, но топката бе избита с глава в корнер от Момчил Цветанов. Три минути по-късно Лукас Масоеро успя да блокира опасно центриране на Илиан Илиев към влизащия на скорост в наказателното поле Исмаил Иса.

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна

В 10-ата минута Черно море създаде отлична възможност за гол. Родриго Енрике сложи топката на главата на Исмаил Иса след центриране отдясно, но нападателят на "моряците" стреля покрай страничната греда. В 12-ата минута Локо Пд създаде първата си опасност в мача. Лукас Салинас се откъсна от бранителите на Черно море, но стреля право в ръцете на стража на варненци. Малко след това на два пъти "зелено-белите" имаха претенции за дузпа. Първо за игра с ръка в наказателното поле на Масоеро, а след това за нарушение.

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна

В 17-ата минута Иван Дюлгеров излезе напред, за да пресече пас и изрита топката, но тя попадна в Момчил Цветанов, който от средата на терена се опита да уцели опразнената врата, но не успя. В 34-ата минута Димитър Илиев и Лукас Салинас разиграха добре топката, а последният изведе Карагерен на десния фланг, който центрира в наказателното поле, но топката се отби в гърба на Цецо Панов и се озова в ръцете на Дюлгеров.

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна

В 78-ата минута Цветомир Панов и Илиан Илиев страхотно разиграха топката отляво, като последният нахлу в наказателното поле и отправи страхотен изстрел, но над вратата. В 80-ата минута Диниш Алмейда изведе Кристиан Илич в наказателното поле на "моряците", но с превъзходен шпагат Влатко Дробаров успя да избие топката точно преди футболистът на Локо Пд да нанесе удар по посока на вратата.

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Виктор Попов,Пабло Гарсия, Илиан Илиев, Стефан Велев (63-Файсел Касми), Родриго Енрике, Родриго Вилела, Исмаил Иса (86-Денислав Ангелов)

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА