Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 18:26 1 191 1

Тунчев: Трябва да променим последния пас и завършващия удар в следващите мачове

  • черно море-
  • локомотив (пловдив)-
  • александър тунчев

Срещу Черно море видях някои неща, които правехме по време на подготовката, но други не, каза младият треньор на Локомотив (Пловдив)

Тунчев: Трябва да променим последния пас и завършващия удар в следващите мачове - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след равенството с Черно море 0:0 във Варна.

Ето какво заяви той:

„Беше много трудно. В днешния мач единоборствата преобладаваха. През първото полувреме създадохме една-две ситуации, в които с доближихме до това да отбележим, но при завършващият удар не успяхме да го направим“, заяви Тунчев.

„Като за първи мач отборът стоеше добре. Имахме някои проблеми през седмицата. Салинас е един от тях и се надявам да не е нещо сериозно, затова бе и принудително заменен. Но като цяло има върху какво още да работим, но като за първи мач беше добре“, добави още той.

„Всичко е възможно. Наистина Лудогорец организационно са много добре, но това не играе на терена. Ние ще направим всичко възможно, за да се подготвим много добре. В последно време играем успешно срещу тях и се надявам за пореден път да го покажем“, каза треньорът на Локомотив.

„Срещу Черно море видях някои неща, които правехме по време на подготовката, но други не. Но с оглед и на времето сме доволни от мача. На този етап всички футболисти за здрави, освен Салинас. Напрежение в отбора не е имало изобщо. Тази криза се отрази на на целия свят. Нашият президент винаги е бил точен и каквото е дължал абсолютно всичко се е издължил. Може би напрежението бе около отбора и от медиите. Трябва да променим последния пас и завършващия удар в следващите мачове“, заяви Тунчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кибик

    0 0 Отговор
    Мда-а-а...много умно и важно...това е бъдещето на страната и нацията.