13 Февруари, 2021 18:06 1 165 1

Илиан Илиев: За първи мач не беше лошо качеството

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • локомотив (пловдив)-
  • 0:0

„Не съм си представял по друг начин мача. Не победихме, защото не успяхме да отбележим гол'', каза наставникът на ''моряците'' след равенството с Локомотив (Пловдив)

Илиан Илиев: За първи мач не беше лошо качеството - 1
Илиан Илиев, кадър: Diema sport

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че не е очаквал друг развой на двубоя с Локо (Пд) заради това, че това е все пак това е първи мач след зимната пауза. Срещата между „моряците“ и Локомотив (Пловдив) завърши при нулево равенство.

„Не съм си представял по друг начин мача. Не победихме, защото не успяхме да отбележим гол. Имахме ситуации, влязохме по-добре. Локомотив има добри футболисти, в защита играят компактно и се притеснявахме, че играят с дълги топки и трябваше да вземем втората топка. Те играят с отворени бекове. Очаквано с времето и, че е първи мач за сезона, получи се здрав мач. Трябваше с по-голямо самочувствие да завършим атаките си“.

„Когато не побеждаваш – изоставаш“. Знаехме какво да правим по терена. На полувремето се коригирахме. За първи мач не беше лошо качеството. Залогът беше голям и за двата тима. Справихме се добре в дефанзивен план“.

„Винаги има върху какво да се работи. Трябваше повече самочувствие в тези ситуации в последните 15 минути, които имахме в пеналта“, коментира Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Киро

    0 0 Отговор
    ЕЙ ИЛЯНЕ ДА НЕ НАПРАВИТЕ НЯКОЯ ГЛУПОСТ НА АРМИЯТА ЧЕ НИ ТРЯБВАТ ТОЧКИ ПО КРОТКО ДА ВИ ГО НАБУТАМЕ