Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 19:38 2 033 10

В крайно лоши условия ЦСКА измъкна победата срещу Славия (ВИДЕО)

  • цска-
  • славия-
  • 1:0-
  • efbet лига

Теренът на стадиона в Овча купел бе силно заснежен и да се играе футбол бе изключително трудно

В крайно лоши условия ЦСКА измъкна победата срещу Славия (ВИДЕО) - 1
Кадър: Diema sport

ЦСКА победи с минималното 1:0 Славия в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Али Соу направи разликата с гол в 24-ата минута. В 11-ата минута на мача Кирилов нацели страничния стълб на Бусато, а в 18-ата минута Вълчев нацели напречната греда. "Червените" вече са на второто място с актив от 36 точки, а Славия е на 13-ото място с 12.

Славия създаде за две минути интересни ситуации пред вратата на съперника. Първо в 10-ата минута Радослав Кирилов получи отличен пас в наказателното поле, но ударът му беше избит от Синклер в корнер, а след изпълнението не последва опасност за Бусато. Минута по-късно отново Кирилов отправи топката по посока вратата на Бусато, но топката се отклони от страничната греда.

В 17-ата минута Али Соу стреля от границата на наказателното поле, топката мина на сантиметри от гредата. Минута по-късно удар с глава на Вълчев нацели напречната греда на Бусато.

Али Соу получи отличен пас от Мазику и матира Вуцов, за да изведе "червените" напред в резултата в 24-ата минута.

Малко по-късно Вион можеше да удвои, но не сполучи. В 30-ата минута най-опасният играч на Славия Радослав Кирилов стреля, Бусато изби в корнер, а след неговото изпълнение не последва опасност за вратата на ЦСКА.

През втората част ЦСКА търсеше усилено втори гол, който да успокои футболистите. В 52-ата минута Соу стреля неточно при опасна ситуация. В 61-ата минута Тиаго Родригес стреля опасно от около 12-ина метра диагонално на Вуцов, но Патев застана на пътя на топката и нямаше опасност за вратаря на Славия. В 71-ата минута Кирилов центрира в наказателното поле на ЦСКА, Матей се намеси добре и предотврати опасността пред Бусато.

В 74-ата минута на мача Пеняранда напредна отлично към наказателното поле, опита да намери съотборник, но Гандри се справи отлично при ситуацията. Малко по-късно Бусато излезе предвидливо и изпревари Вълчев, за да не позволи на Славия да създаде опасност пред неговата врата.

Али Соу засече центриране от корнер, но ударът му мина встрани от вратата в 77-ата минута на мача. В 85-ата минута Кръстев опита да застраши Бусато, но Занев се намеси отлично и топката излезе в корнер.

В добавеното време на двубоя и двата тима имаха възможности за голове, но в крайна сметка резултатът остана непроменен.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vhv

    21 3 Отговор
    При тези условия - това е, но САМО Ц С К А !

    Коментиран от #3, #8

  • 2 Рара

    18 1 Отговор
    Когато лудогорец игра със славия при същия снеговалеж мача го прекратиха.. Само констатирам
  • 3 Левски 1914

    2 16 Отговор

    До коментар #1 от "vhv":

    Цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #7, #10

  • 4 Говедо

    20 1 Отговор
    То и лефски фалира,но докато тиквата и прасето са на власт ще ги държат в А група
  • 5 Еммм

    1 3 Отговор
    къв е този мургавелко
  • 6 Р.радев

    5 1 Отговор
    Сина ти,не го ли пзна?!
  • 7 да питам

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    А Лефски-Спартак , как се казват сега ?
  • 8 Левски 1914

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "vhv":

    Трябва да се признае за мъжеството от страна на ЦСКА, че играйа този мач в тези условия. Въпреки че беше ясно, че така се изравняват силите и по-добрия отбор няма да има предимущество. Но и това беше намерението на БФС да се изравнят силите в този мач.
  • 9 Супер Марио

    8 0 Отговор
    Тази година ЦСКА е шампион. С класи са над Лудогорец, който не успя да победи нито един съперник в Лига Европа и завърши последен от 48 отбора с 0 точки.
  • 10 Бай Стою касапина

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Като гледам и харда ти фалирва. Вземи мерки!