Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 20:11 1 492 1

Тарханов след загубата от ЦСКА: Една грешка, един гол

  • славия-
  • цска-
  • 0:1-
  • александър тарханов

''Трудни условия, играхме добре, не отстъпвахме на съперника, имахме доста положения'', каза руснакът след края на мача

Тарханов след загубата от ЦСКА: Една грешка, един гол - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Славия Александър Тарханов коментира поражението на тима от ЦСКА с 0:1 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Трудни условия, играхме добре, не отстъпвахме на съперника, имахме доста положения, дори повече от съперника, но направихме и грешки. Не се получи всичко от това, което си говорихме вчера. От играта съм доволен, това, което отборът създава не успява да го реализира", коментира специалистът след двубоя.

"Една грешка, един гол. Гандри и Макрилос подхождат на нашия отбор и ще ни помогнат. Конкурентите ни губят, но това не ни успокоява, не мърдаме в класирането. Трябва да играем като днес, запознат съм с Берое, имат добри играчи, важно е как ще играем, броят се головете", каза още той.

Тарханов коментира транспаранта, искащ завръщането на бившия треньор на тима Златомир Загорчич. Руснакът заяви, че не работи с феновете, а с ръководството и футболистите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СлаБия в

    4 0 Отговор
    "Б" ПФГ. Плондера има ли да каже нещо? Или е зает да коментира Бербатов?... (Кефи ме, че на руски треньор не може да се дърви)