Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 13:43 1 176 0

Мбапе обеща, че ще изпълни договора си с ПСЖ

  • псж-
  • мбапе-
  • решение-
  • договор-
  • изпълнение-
  • оставане

Футболистът вече е уведомил ръководството на парижани за своето решение

Мбапе обеща, че ще изпълни договора си с ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе няма да напусне отбора в края на този сезон. 22-годишният нападател е взел решение да остане в клуба поне до края на договора си, който приключва през лятото на 2022 година. Футболистът вече е уведомил ръководството на парижани за своя избор. Играчът също така гарантира, че все още не се е договорил с нито един клуб за евентуален трансфер.

В това решение французинът е подкрепен от родителите си. В същото време те вече са се срещали с представители на различни клубове и са обсъждали евентуален бъдещи трансфер.

Мбапе се присъедини към ПСЖ през 2018 г. През този сезон той изигра 28 мача във всички турнири, вкара 18 гола и направи 9 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА