Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 17:59 2 121 0

Неймар се обадил на Лео Меси, за да го навива за ПСЖ

  • псж-
  • лионел меси-
  • неймар-
  • барселона-
  • футбол

Меси и Неймар поддържат близки отношения и след като бразилецът се раздели с каталунците

Неймар се обадил на Лео Меси, за да го навива за ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар се обадил на Лионел Меси, за да го убеждава да премине във френския клуб, твърди "Екип". Слуховете за подобен трансфер са постоянна тема за разговор през последните месеци.

Капитанът на Барселона изглежда, че ще напусне "Камп Ноу" през лятото, тъй като договорът му изтича, а той има сериозни разногласия с ръководството на клуба. Меси и Неймар поддържат близки отношения и след като бразилецът се раздели с каталунците.

Играчът на ПСЖ не крие, че има желание отново да играе с аржентинеца. През декември той заяви: "Това, което искам най-много, е да играя с Меси отново. Той може да играе на моята позиция, няма проблем с това, но искам да играя с него следващата година".

Неймар ще пропусне възможността да излезе срещу звездата на Барселона тази вечер, когато двата отбора се изправят един срещу друг в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига, тъй като е контузен.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА