Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 21:15 2 785 0

Кокала: Камбуров се откупи от ЦСКА 1948, а Венци Стефанов се излага...

  • емил велев-
  • футбол-
  • венци стефанов-
  • мартин камбуров-
  • берое-
  • цска 1948

В Берое Марто ще си върне тези пари

Кокала: Камбуров се откупи от ЦСКА 1948, а Венци Стефанов се излага... - 1
Снимка: БГНЕС

Завръщането на Мартин Камбуров в Берое е подплатено от доста внушителни суми. Това заяви бившият треньор на Левски Емил Велев. Той е сигурен, че Камбуров ще подобри рекорда на Петър Жеков още този сезон с екипа на Берое. Кокала коментира и срещата между ЦСКА и Славия, като според него президентът на "белите" Венци Стефанов не може да има никакви претенции към съдията.

"Вярно е, че Мартин се откупи сам от ЦСКА 1948. Но в Берое той ще си върне тези пари. Още с отиването си в Стара Загора е взел 20 000 лева на ръка, заплатата му е 12 000 лева, чакат го и солидни премии. За победата в гостуването на Ботев Враца е получил премия от 3 хиляди лева.

Очаквана беше победата на ЦСКА срещу Славия. Но този мач не трябваше да се играе. Пълни безхаберници са тези, които разрешиха срещата да се проведе - съдиите и делегатът. Защото в Наредбата на БФС е записано, че когато теренът е покрит със сняг, мачът се отлага с 24 часа. През есента имахме подобен случай - двубоят в Търново между Етър и Царско село беше преместен за следващия ден. За това решение може да бъде критикуван реферът Никола Попов, но не и за действията си. И се чудя какви претенции може да има Венци Стефанов, имам чувството, че е гледал друг мач. На него му е навик да критикува всички и всеки, но се излага с тези обиди. С нищо не ги е ощетил съдията, той ли е виновен, че играчите на Славия не могат да вкарат гол?! Снегът и лошият терен изравниха силите, но този път Али Соу вкара хубав гол на прощаване. Славия освободи много играчи през зимата, други сами си тръгнаха и оцеляването се очертава да е много трудно", заяви Кокала пред "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА