Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 11:45 2 476 2

Завръщането на Мартин Камбуров в Берое подплатено с доста внушителни суми

  • мартин камбуров-
  • берое-
  • футбол-
  • емил велев

Още с отиването си в Стара Загора е взел 20 000 лева на ръка, заплатата му е 12 000 лева, чакат го и солидни премии

Завръщането на Мартин Камбуров в Берое подплатено с доста внушителни суми - 1

Завръщането на Мартин Камбуров в Берое не е само от сантименти или заради рекорда на Петър Жеков, а е подплатено и с доста внушителни суми, разкри пред Gong.bg Емил Велев. Бившият треньор на Левски е сигурен, че Камбуров ще подобри рекорда на Петър Жеков още този сезон с екипа на Берое.

"Вярно е, че Мартин се откупи сам от ЦСКА 1948. Но в Берое той ще си върне тези пари. Още с отиването си в Стара Загора е взел 20 000 лева на ръка, заплатата му е 12 000 лева, чакат го и солидни премии. За победата в гостуването на Ботев Враца е получил премия от 3 хиляди лева", поясни Велев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първанов

    2 3 Отговор
    Смени толкова отбора изостави ЦСКА 1948 по средата на сезона само едно ми идва наум .........
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Получил държавни пари от ТЕЦ "Марица - Изток"