Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 06:57 1 476 3

Ювентус иска Зидан за заместник на Пирло

  • зинедин зидан-
  • футбол-
  • ювентус

Смята се, че спортният директор на Юве Павел Недвед е в постоянен контакт със Зидан, като двамата вече са говорили за възможността той да замени Пирло в края на сезона

Ювентус иска Зидан за заместник на Пирло - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус следи отблизо ситуацията с треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, твърди експертът на "Okdiario" Едуардо Инда. Торинци отдавна имат желание да върнат бившата си звезда в клуба. В момента положението на Зидан на "Бернабеу" не е цветущо, като има индикации, че той може да бъде уволнен след края на сезона, ако не спечели някой трофей. Ако това се случи, от "Старата госпожа" са готови веднага да го вземат за заместник на Андреа Пирло, който до момента не успя да убеди шефовете, че е готов да изведе отбора на по-високо ниво.

"Зидан има сериозни успехи в Европа. Той е най-успешният треньор в Шампионската лига в последните години и има сериозно резюме. Затова много отбори искат да го имат. Отдавна е известно, че във Франция имат желание той да замени Дидие Дешан след Европейското първенство. Друг сериозен кандидат за подписа му е италианският Ювентус, който следи отблизо ситуацията с наставника", разкри Инда.

Смята се, че спортният директор на Юве Павел Недвед е в постоянен контакт със Зидан, като двамата вече са говорили за възможността той да замени Пирло в края на сезона. В Юве искат Зизу именно заради успехите му в Шампионската лига, която е голямата цел на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахмад

    2 0 Отговор
    Еми да го взимат , кво им пречи.
  • 2 А дано стане

    2 0 Отговор
    Да го вземат заедно с Марсело.
  • 3 Да си ходи

    2 1 Отговор
    Да си вземе пенсиите Бензема, Модрич и Марсело