Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 07:20 3 177 11

Лъчо Танев: Да откаже ЦСКА 4 млн евро за свой играч, е като Севиля да откаже трансфер за 35-40 млн в Барселона или Реал

  • лъчо танев-
  • али соу-
  • цска-
  • футбол

Противоречия е имало и винаги ще има между ръководства на клубове и фенове - така е по света, така е и в България

Лъчо Танев: Да откаже ЦСКА 4 млн евро за свой играч, е като Севиля да откаже трансфер за 35-40 млн в Барселона или Реал - 1

Известният български агент Лъчезар Танев коментира ситуацията в ЦСКА и трансфера на Али Соу. Според него е нормално български клуб да приеме толкова много пари за свой футболист и смята, че в ЦСКА са помислили кой да замени нападателя.

“Противоречия е имало и винаги ще има между ръководства на клубове и фенове. Така е по света, така е и в България. Едните обаче трябва да са коректори с ясно и точно мнение. Без обиди и язвителност към хората, които ръководят клуба и дават собствени средства (и не малко), имайки предвид ниските приходи от директна дейност на родните клубове", започна той.

"От друга страна, шефовете трябва да са достатъчно прозрачни и честни с многобройните фенове относно проекта, който следват, моментната ситуация, възможности и нужди! Когато тези неща не се спазват, остават неясноти и съмнения. Що се отнася за трансфера на Али Соу за сумата, която се тиражира 4 милиона евро, е нещо, което трудно може да се откаже, имайки предвид бюджетите на родните клубове, нивото на нашето първенство и т.н. Разбира се, когато продаваш един от най-важните си играчи и то нападател, трябва да имаш готовност за привличането на подходящ футболист на неговия пост"

"Мисля, че от ЦСКА са помислили по този въпрос. Тоест по възможност продажбата на важен играч да не повлияе на качеството на игра и амбициите на клуба! Ако се опитам да направя сравнение, колкото и да е субективно, да откаже ЦСКА 4 милиона евро за свой играч, е като Севиля да откаже трансфер за 35-40 милиона в Барселона, Реал или някой от английски клубове. Трудно може да се случи”, заяви Танев пред “Труд”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гриша Ганчев

    15 0 Отговор
    Отивам при Черепа в Дубай да си ритаме двамата.Аз с червена фанелка а той със синя.Дерби на сезона.
  • 2 Последния Софиянец

    27 0 Отговор
    Никоя мисирка в платените медии не смее да каже истинските причини за напускането на Гриша Ганчев.
  • 3 Гост

    8 7 Отговор
    Не гледам тъпия футбол и не ми дреме ,спортът за един по тъп свят. Няма спортист с много мозък се са тъпи и ограничени в своята област тъпия спорт.
  • 4 ГЕРЕН

    5 3 Отговор
    ТЕ ДОНСКИТЕ КАЗАЦИ СА МНОГО
    ДАЛЕКО ОТ БАРСА И РЕАЛ. И ТЕ
    СА ФИН. ЗЛЕ. ТОВА СИ Е ЧИСТА
    ДАЛАВЕРКА.
  • 5 Фен

    12 0 Отговор
    Не ми се вярва феновете да са причината.

    Коментиран от #7

  • 6 Джоко

    4 0 Отговор
    Всичко е на фишеци. До лятото ще се появят и кинтите от УЕФА. Ще се издължи на всички включитно и на ОЛАФ за мероприятието.
  • 7 ЕГН

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Фен":

    И все пак феновете трябва да си знаят мястото .Те може и да са част от футбола , но не са най важните . Колко футболисти , треньори , собственици прогониха от отбора ей така , за да се доказват.
  • 8 Дам

    2 1 Отговор
    И като Барселона да откаже трансфер от 350 мил. в Долно Нанагорнище :)
  • 9 Грешка

    3 1 Отговор
    Лъче един доста популярен и добър треньор преди време сравни другия Софийски гранд със средняк от Испания и едва не го линчуваха розовите. Тея примати едва ли са по-различни, така че внимавай какви сравнения правиш, трябва да ползваш по-прости думички за да те разберат.
  • 10 Гоуст

    2 3 Отговор
    Тия ли е футболен мениджър? Севиля имат няколко играча, които са оценени на по 50 млн... Сравнението е крайно неуместно
  • 11 мечо

    1 1 Отговор
    у нас фудбул ниама