Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 21:31 3 741 15

Ганчев и Инджов искат ЦСКА изчистен от всякакви финансови задължения до седмица

  • цска-
  • гриша ганчев-
  • юлиян инджов-
  • футбол-
  • станислав трендафилов

Клубът да бъде подготовен за прехвърляне с всички възможни активи - това включва автобус, всички милиони, вкарани в бази, бъдещи вземания от трансфери на футболисти

Ганчев и Инджов искат ЦСКА изчистен от всякакви финансови задължения до седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са възложили на адвоката на дружеството Станислав Трендафилов да подготви акциите за предаването на следващия желаещ да притежава клуба. Желанието им е до една седмица ЦСКА да бъде изчистен от всякакви финансови задължения.

“Вчера лично г-н Ганчев и г-н Инджов ми се обадиха и възложиха на мен и моя екип да изготвим всички документи за джиросване на акциите на клуба. То няма да стане безвъзмездно, тъй като в устава на ЦСКА има изискване да се внесе стойността на акциите, която е номиналната - 100 лева на акция. Това е за целия пакет от 76,1%, което е около 76 хиляди лева.

Беше ми възложено като задача до една седмица клубът да се приведе до абсолютно нулеви задължения към всякакви кредитори. Клубът, по изрично желание на г-н Ганчев и г-н Инджов, ще бъде прехвърлен с всички милиони, вкарани в инвестициите, с всички футболисти. Клубът да бъде подготовен за прехвърляне с всички възможни активи - това включва автобус, всички милиони, вкарани в бази, бъдещи вземания от трансфери на футболисти. Всички бъдещи вземания - примерно от трансфера на Валентин Антов - всички суми, които пристигнат от Болоня или за който и да е било друг футболист”, заяви Трендафилов пред “бТВ”.

“Към момента юридически документи по прехвърлянето са изцяло готови. Единствено трябва да видим кое ще е лицето, което ще придобие клуба”, допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаххахха поредната гавра

    27 3 Отговор
    Тука не говорим за продажба на клуб, тук се пита на кой да дадем клуба, защото на нас вече не ни се плаща. Божков Ви го каза... Ако Ганчев е мъж ще джироса акцийте на Бойко, за да се знае...

    Коментиран от #5, #15

  • 2 Б.Х

    13 2 Отговор
    А за бъдещите плащания какво ще кажете. Колко дело от бивши футболисти има загубени и трябва да се плащат
  • 3 Фен

    6 12 Отговор
    Време е за закриване на комунистическите измишльотини Лефски и ЦСКА - софия за да потръгнат нещата в бг футбола .

    Коментиран от #8, #12

  • 4 Немо

    7 1 Отговор
    Дайте и тия акции на Боко бе, може да си прави колекция с подобни хартийки... Ако не, поне няма да му се наложи да купува тоалетна хартия

    Коментиран от #6

  • 5 Хахахаха

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаххахха поредната гавра":

    Мъж да бъде Ганчев ли бе, стига с вицовете.

    Нали преди години скръцна на ББ и ко - веднага му пратиха барети, данъчна полиция и му задържаха сина по 101 скалъпени обвинения заложник на Мусагеница в следствения.

    Все едно сме в нормална държава да мислиш такива неща, а не в коптор!
  • 6 Anonim

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Немо":

    Ганьо на Бойко ли е работа това мисли с телешката
  • 7 ЦСКА

    5 3 Отговор
    ЦЕКАТА
    Е В ДЪНОТО НА НЕЩАТА
    .......
    ИСКА ЕДНО ЦСКА 1948,,,
    САМО ЦСКА И АКРАПОВИЧ
    ЦСКА Е ЕДНО
    БЪЛГАРСКА АРМИА. ЕДНА,

    Коментиран от #13

  • 8 Келеш

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    Вие явно не разбирате,че след футболът идва ред да се закрие и държавата.След изборите ще лъсне голата истина,че прЕ нема.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 продължение

    6 0 Отговор
    Големите бизнесмени в България реално живеят от схеми , контрабанда , и обществени поръчки , доколкото успяват да устискат на рекета на облечените във власт. Понякога им заповядват да издържат някой отбор , за да не бъдат толкова преследвани . Може Ганчев да се окаже поредният "дубаец" събрал куфарите . Няма съмнение , че е подложен на натиск . И като им казвах на "другарките" от ЦСКА не бързайте да се радвате на кризата в Левски , че не се знае скоро какво може да сполети и вас . В България реално няма такъв законен бизнес , който може да генерира такива свободни пари , за да може да си позволи лукса да изсипва едни 30-40 000 000 годишно за клуб с участие в Европа , просто в България реална икономика отдавна няма.
  • 11 Гост

    3 1 Отговор
    Подгониха ви ОЛАФ с джипките и бягате, но далеч няма да стигнете ,"онова дебело нещо" тиквата с депутати -закъсахте го този път
  • 12 Сандо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    Навън е студено,духа вятър.Излез на улицата,за да ти се охлади главата и вятърът да издуха от нея всички тия измишльотини,които се намират в нея.
  • 13 А стига бе

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "ЦСКА":

    ЦСКА няма нищо общо с армията, не я обиждай!!! Армейци .... смях! Както пеете ..."и преди и сега ... далеч от БА" Виж като бяхте БНА ви даваха пагони, офицерски заплати,
    най-добрите юноши обирахте, като каймака оставаше за вас, а другите в спортните роти в Сливен, Варна и Бургас ... що таланти прецакахте и сега пак срам нямате ... армията сте биле, каква армия, какви 5 лева!!!???
  • 14 Цска

    2 0 Отговор
    На Бойко Борисов.
  • 15 От цирка

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаххахха поредната гавра":

    Отново започнахме да търсим ,
    здрава глава на която да прехвърлим ,
    болните проблеми на Премиера Бойко Борисов?
    Едва ли Христо Стоичков е толкова глупав,
    да се нагърби, с тази "мафиотска" отговорност?
    Него вече го използваха един път ,
    но за втори, не вярвам?
    Мисля си, че е време ,
    с тази задача да се заеме Делян Пеевски ,
    директно,
    тои ще намери нови "Калинки" за "собственици"?
    Кой ли ще е поредния Гриша Ганчев и Васил Божков ,
    очакваме да видим?
    То и не останаха много кандидати , но със помоща на
    Главния Прокурор Иван Гешев ,
    ще се преодолее и този политически кошмар!