Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 09:16 3 292 3

Ето кога Багата се завръща в клетката

  • благой иванов-багата-
  • мма-
  • марчин тибура-
  • ufc

Марчин Тибура и Благой Иванов са дали съгласие за битка помежду им за 27 март

Благой Иванов се завръща в клетката на UFC в същата вечер, когато Стипе Миочич ще защитава титлата си срещу Франсис Нгану, съобщава mma.bg. Събитието е UFC 260 и е планирано за 27 март.

От WP SportoweFakty съобщиха, че Марчин Тибура и Благой Иванов са дали съгласие за битка помежду им тогава. Все още обаче няма официално потвърждение от UFC.

Тибура (21-6) е в серия от 4 поредни победи, като всички те са от 2020-та година. Полякът за последно победи Грег Харди във втория рунд. Въпреки победната си серия, той е на две места под Иванов в класацията.

Иванов (18-4-1) нямаше късмет със съдиите в последните си две битки. Българинът загуби срещу Дерик Люис и Аугусто Сакай. Преди това обаче спечели със съдийско решение над Бен Ротуел през 2019-та. В момента той е 2-3 в UFC и със сигурност се нуждае от победа.

UFC 260 ще включва два шампионски двубоя - вече споменатия Миочич срещу Нгану, както и в категория перо между Алекс Волкановски и Браян Ортега.

Срещата на Багата ще бъде в подгряващите битки.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    5 6 Отговор
    Стига сте възхвалявали мутри и труженички без грам трудов стаж
  • 2 Георги

    12 0 Отговор
    Багата не е мутра , а професионален спортист . Какъв трудов стаж той се състезава от 15 години . Това е неговата професия това работи той бие се за България . Аман от хейтъри . Това което стана в дискотеката е минало , Багата не е като преди , промени се и е изцяло фокусиран в спорта . Отдайте му заслуженото уважение . Хабер си нямате колко трудно се постига всичко това което той направи в спорта . Само ще спомена ако сте забравили той победи Фьодор Елемениенко !

    Коментиран от #3

  • 3 Бай

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Георги":

    Те всички бяха спортисти от олимпийски надежди а после застанаха начело на великите групировки все подбрани спортисти, не лоши момчета, но в лоша компания с черни дрехи и тъмни очила!Явно е че се е променил след ужасната случка в дискотеката но да ми коментираш че това е спорт в който има насилие и кръв и бой по тиквата не го намирам за нормално или поне аз!Нека децата да спортуват но да не се лансира в обществото спортове като насилие било то кобра чукове кечеве и всякакви подземни прякори!
    Нека всеки който прослави България да бъде уважаван защото малко останаха и явно че един от тях е той но има и спортисти за който дори не сте чували който явно не трябва да ги знае обществото ни !