Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 11:14 4 892 4

Камару Усман нанесе брутален побой на бразилец (ВИДЕО)

  • камару усман-
  • жилберт бърнс-
  • ufc

След загубата Жилберт Бърнс се разплака, а Усман демонстрира страхотно уважение към съперника си и не празнува победата си, докато не се увери, че всичко с него е наред

Камару Усман нанесе брутален побой на бразилец (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Камару Усман защити титлата си в полусредна категория на UFC, след като нокаутира в началото на третия рунд Жилберт Бърнс.

След загубата бразилецът се разплака, а Усман демонстрира страхотно уважение към съперника си и не празнува победата си, докато не се увери, че всичко с него е наред.

Първият рунд бе най-равностойният, но във втората и третата част нигериецът засипа Бърнс с леви и десни прави, като два пъти го прати в нокдаун. 34 секунди след началото на третия рунд Бърнс се озова по гръб на пода, а Усман скочи върху него и започна да го налага. Това принуди рефера Хърб Дийн да прекрати срещата.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    12 6 Отговор
    Много се надува маNGото...

    Коментиран от #2

  • 2 PE6OGOLF4E

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    т.панар си братле....другия път като пишеш включи и другата клетка....
  • 3 васик атанасова

    1 2 Отговор
    този съдия не е за там
    трябваше да спре срещата
    още след първия удар

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.