17 Февруари, 2021 11:27 1 139 0

Мбапе: Още не сме достигнали пика на формата си

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • шампионска лига

Щастлив съм в Париж, но не съм мислил в дългосрочна перспектива

Мбапе: Още не сме достигнали пика на формата си - 1
Снимка: БГНЕС

Героят за Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че парижани все още не са достигнали върховата си форма през сезона. Мбапе реализира хеттрик и бе с ключова роля за победата на ПСЖ над Барселона с 4:1 като гост в първи осминафинален мач в Шампионска лига.

"Важно е да продължим в същия дух. Нашият треньор Почетино свърши отлична работа. Той продължава делото на Тухел, който положи началото. Физически се подобряваме, но още не сме достигнали пика на формата си", коментира Мбапе.

На въпрос дали ще удължи договора си с ПСЖ, Мбапе заяви, че не е взел решение за бъдещето си.

"ПСЖ е в сърцето ми. Но би било глупаво да взема решение за бъдещето ми след един мач. Щастлив съм в Париж, но не съм мислил в дългосрочна перспектива", каза Мбапе, който има договор с ПСЖ до 2022 година.

С хеттрика си на "Камп Ноу" Мбапе вече има 111 гола за Пари Сен Жермен, с което излезе на трето място във вечната класация за клуба. Пред него са само Единсон Кавани с 200 гола и Златан Ибрахимович със 156.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА