17 Февруари, 2021 15:17 3 429 30

Легенди на ЦСКА с обръщение към Гриша Ганчев

  • цска-
  • легенди-
  • обръщение-
  • собственик-
  • ганчев-
  • инджов-
  • средства

"В демократично време не сме виждали собственици на нашия любим клуб, които толкова много да милеят за него", написаха Никодимов, Жеков, Якимов, Пенев и други

Легенди на ЦСКА с обръщение към Гриша Ганчев - 1
Снимка: БГНЕС

Едни от най-големите легенди на ЦСКА използваха официалния сайт на клуба, за да разпространят своето обръщение към собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. В своето отворено писмо те призовават двамата бизнесмени да продължат да ръководят клуба.

Както е известно, в понеделник след обяд Гриша Ганчев сензационно обяви, че заедно с Инджов са взели решение да напуснат управлението на „червените“. Вече са подготвени документите за прехвърлянето на клуба на следващ собственик, когато се намери желаещ да се заема с издръжката на ЦСКА.

Пълният текст на обръщението на легендите на ЦСКА:
„Уважаеми г-н Ганчев, уважаеми г-н Инджов,

Обръщаме се към Вас като хора, които милеят истински за ЦСКА. Нашият живот е минал под знака на най-великия български клуб. Играли сме, печелили сме трофеи и големи европейски битки, виждали сме какво ли не. Видяхме и най-лошото – нашият любим клуб да бъде докаран до фалит.

Благодарение на Вас в момента ЦСКА го има и изглежда по-здрав от всякога. Не само – ЦСКА се върна към времената, когато четирите букви говореха много в Европа. В демократично време не сме виждали собственици на нашия любим клуб, които толкова много да милеят за него. Вие не само спасихте ЦСКА, спасихте любовта на половин България. И знаем, че Вашата любов към „червената“ идея е също толкова силна като нашата.

Напълно разбираме Вашето разочарование от някои мнения на фенове. Разбираме и Ви призоваваме най-искрено да преосмислите решението си. На първо място в името на ЦСКА. Защото Вие доказахте преди повече от пет години, че клубът ще го има и ще жъне успехи благодарение на Вашата всеотдайност към ЦСКА.

Вие сте хората, които накарахте всички да мечтаем, че славните времена на стадион „Българска армия“ ще се завърнат и никога повече облаците на несигурността няма да висят над Борисовата градина. Вие сте хората, които определяте финансовата и трансферната политика. Нямаме никакво съмнение, че го правите по възможно най-добрия начин в името на ЦСКА.

Имаме безрезервно доверие към Вас и още веднъж Ви молим да продължите да ръководите любимия клуб. Не се съмняваме, че успехите ще дойдат. Дори още тази година.

Призоваваме всички, които обичат ЦСКА да подкрепят нашия призив.

С уважение от хора, които са дали всичко от себе си за марката ЦСКА
Аспарух Никодимов
Димитър Якимов
Петър Жеков
Димитър Пенев
Стоян Йорданов
Пламен Марков
Георги Велинов
Иван Зафиров
Стойчо Младенов
Ружди Керимов
Никола Велков
Христо Запрянов


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    39 4 Отговор
    Е каква стана тя? Любимия им клуб беше пред фалит заради "добро ръководство", намери се човек да възроди клуба и веднага "разбирковци от агитките" му скочиха. Момчета, който плаща, той поръчва музиката, кой само слуша, като не му харесва може да не слуша.

    Коментиран от #12

  • 2 Ти да видиш

    45 7 Отговор
    доживях Гриша Ганчев да е уважаван, ухажван, облизван вместо да е в пандиза.
  • 3 Asdfg

    31 9 Отговор
    Ужас! Тези стигнаха дъното!!!
  • 4 Ахахах

    21 2 Отговор
    Гриша, не обръшай внимание на двбилитв! Ако не те изнудват и теб както Черпечето, езимай си кинтите и бягай! Тук новата шайка ще ти вземе всичко! Съберете се в Дубай с другите и вземете мерки!
  • 5 Кински

    29 9 Отговор
    Мале колко много хора има на хранилката .ще секнат паричките май и взеха да плачат.а забравиха кое е истинското ЦСКА .със сигурност не е това от Ловеч . Уж легенди ,а са само възрастни дребнави останали без чест и достойнство хорица.
  • 6 Asdfg

    21 4 Отговор
    “Спешно организираме среща на фенските организации.
    Точка първа и единствена:
    обсъждане, кой отбор ще припознаем!
    Моля идвайте с готови предложения!”

    Коментиран от #13

  • 7 Мимч

    15 4 Отговор
    Тия са близачи,но гришата,ако е сериозен,само ще ги изреже и остави да си драскат на други..Предполагам,че е взел крайното реление в негова полза и повече няма да им кляка....
  • 8 Гуньо

    13 4 Отговор
    Не напускай, обещавам никога повече да не стъпя на стадиона, те и работниците в Захарни Заводи беха виновни за фалитите, ти като бацо никога не си само си разделихте пачките от жипките по 40 бона парчето
  • 9 J Y Moineau

    18 6 Отговор
    Егати падението! Егати "легендите"! Стига сте подсмърчали, ами се хванете на работа и намерете читав спонсор и собственик за отбора! Нали затова сте легенди и имате влияние! То по ТВ студиата е много лесно
  • 10 Мел Гибсън

    11 3 Отговор
    Събранието на акционерите е запланувано преди около месец и няма нищо общо с изявленията на някакви боклучета! Друга ще да е причината!?
  • 11 гост

    15 3 Отговор
    Тия, написали писмото, т.н. "легенди" са само едни хрантутници, които собствена пара никога няма да дадат, но чуждата с удоволствие я усвояват.

    Коментиран от #15

  • 12 SSss

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Миризлив пор":

    За сульо и пульо,които се водят фенове,съм съгласен,че нямат думата ако не са акционери,но за възстановяването на клуба не съм съгласен.Правилната дума е умишлен фалит на истинския клуб,за да се спестят едни 50 милиона и създаване на Франкенщайн от два отбора-Литекс и Етрополе,с идеята празноглавите фенове,да припознаят новия клуб.Настаняването на селяците от Ловеч,беше абсолютно незаконно(без търг)с помоща на сикаджиятаБ.Борисов и тимаджията Кралев.А причината Г.Ганчев да се отегли не са феновете(те бяха морално прави,че не може да продаваш конвертируеми играчи и да ги заместваш с пълнеж ако се бориш за титла),а предстояща смяна на власта.Най големия кандидат за затвора е Б.Борисов,Д,Пеевски и на третата позиция е малкия мафиот от село Микре,който стана милиардер от ограбването на КТБ и досега,всичко което е създал е в ущърб на държавата.Време му е да плаща и сега се чуди къде ще бяга.Иначе ЦСКА-София,му беше само за защита от съдебната система,но при смяната на власта,няма кой да го защитава и го чака съд по 37 дела.
  • 13 Левски 1914

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Asdfg":

    Първо предложение – Ще вземем лиценза на Янтра Габрово и булстата на Спортист Своге.
  • 14 Не ви ли е

    15 3 Отговор
    Срам от годините да се молите като последните клошари на някой си който ви се изплю в очите без да му пука от нищо. Недей те рева като вдовици за к_р ами си спасявайте измислиния отбор.
  • 15 Левски 1914

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Тия не можаха на реват когато им ФАЛИРАХА отбора ами сега реват за Литекс.
  • 16 Знайко

    3 20 Отговор
    За ЦСКА с Гриша Ганчев лошо. Без Гриша Ганчев още по-лошо. За България с Бойко Борисов лошо. Без Бойко Борисов, но с Нинова и Манолова още по-лошо. И не ми лепвайте етикети, не съм нито гербаджия, нито пък съм бесепар, нито пък съм депесар. Аз съм от останалите 20%-30% що годе нормални недебилни хора у нас.

    Коментиран от #19, #20

  • 17 Дядо Ванчо

    7 12 Отговор
    ЦСКА е само един.А сини ревльовци-колко искаш.Говедар-ника е
    цъфнал,та е вързал.По важно е да плюваме в другия двор.
  • 18 Бай Ганьо

    10 1 Отговор
    Абе ЛЕВАЦИ, вие на това футбол ли викате?!🤣🤣🤣
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 баба яга

    8 1 Отговор
    Въпросът не е кой колко, как и дали обича даден клуб, това беше едно време. Сега всичко е бизнес. Червеният както и синият клубове са грандове само поради многото си привърженици. От това се възползват бандитите в икономиката и политиката. Просто пътят на ганчев бе до тук, както стана и с бижков. на никой не му пу ка за някакви цветове, букви или история. всички сме на ясно че няма как отново да бием истинските европейски грандове. зашото капитализмът следва своите закони и ние сме на светлинни години от тях. не случайно ще си правят супер лига. това в истината за огромно съжаление на нас от пубиката!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бурмата

    7 1 Отговор
    Бас хващам, че текста е измислен и редактиран от Пената. Чичо Митко е титан на мисълта

    Коментиран от #27

  • 25 червен

    3 0 Отговор
    Проблемът на Гриша Ганчев са огромните дългове към УЕФА. Търсеше начин да напусне кораба и го намери в част от запалянковците. Всичко друго е Пунта Мара.
  • 26 Спомен 2009

    2 1 Отговор
    Cпoмeни oт 2009-a, кoгaтo Литeкc нe бeшe ЦCКA:
    Гришa Гaнчeв: Сърцeтo ми e oрaнжeвo, душaтa ми e люлякoвa
    - Къдeтo Л, тaм и другoтo Л. Тъй, чe Литeкc, лeфcки...
    - Кaтo мaлък бях oт Пeтър Жeкoв, cлeд тoвa бoтeвиcт, a ceгa cъм oрaнжeв цeлият
    - Никoгa нямa дa нaпуcнa Литeкc
    - Зa ЦCКA трябвa дa ce гoвoри или дoбрo, или нищo

    Видеото е в Ютуба, който иска ще го намери. ...че тия нещастници ми трият коментарите с линка
  • 27 Не бе

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Бурмата":

    Петър Жеков - тьопката е по-умен ! ☺😱
  • 28 Голем смях

    7 0 Отговор
    Боже,колко любители на ..оралната любов са се подписали.Готови са да духат на джуджака ...
  • 29 ФЪН

    8 0 Отговор
    яслата затвори и тия ревът на гладно .....
  • 30 Последствия

    1 0 Отговор
    Какви легенди бе, какви футболисти!? Не разбраха, че не може да играеш махленски футбол и да вземаш 40000лв. заплата, вместо 500! Отнася се за всички футболни отбори в България! Ще минете от където трябва, за да има футбол у нас!