Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 08:30 2 792 17

Петър Жеков: Никой няма да вземе акциите на ЦСКА - хора с пари има, ама на никой не му се дават

  • петър жеков-
  • футбол-
  • цска-
  • гриша ганчев-
  • али соу

Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев - да

Петър Жеков: Никой няма да вземе акциите на ЦСКА - хора с пари има, ама на никой не му се дават - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Жеков коментира ситуацията в ЦСКА. Легендарният голмайстор не е съгласен с позицията на привържениците и смята, че те не трябва да се бъркат в работата на ръководството.

"Никой няма да вземе акциите. Който иска да издържа ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, ама на никой не му се дават. Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била около 3 часа. Ето, например на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, но му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, но трябва и да вземе нещо. Това е един вид бизнес.

Какво като сме продали Али Соу, има и други играчи все пак. Голяма грешка правят тези фенове. Не знам каква е тази група "Офендърс". Да не би да са от другия клуб - 1948. Трябва да се провери. Не съм навътре, за съжаление. Но Ганчев е прав. Щом толкова искат Соу да остане, да вземат те да издържат ЦСКА. Да, но няма да го вземат. Трябват много пари. Ганчев дава от своя джоб, а те му правят забележка, от какъв зор.

Имаме възможност да станем шампион и при настоящата ситуация. Али Соу си тръгва, но вместо него са взети добри футболисти. Ако зависи от мен, винаги с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев - да", завърши Жеков.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    5 3 Отговор
    В гроба да си носят парите !!
  • 2 Бачо

    12 13 Отговор
    Никой няма да ги вземе щото туй нещо плаща фактури с булстата на Литекс, като сте подкрепили схемаджията да сте мислили. Говядата пари събират ама няма тире, пък колко Цесекари ще дадат пари за хибрида на Гуню?
  • 3 Дали пък

    27 4 Отговор
    не е скрит политически удар, по линия на ДПС? Гарантират индулгенция на Ганчев и разбиват тиквата... Защото едва ли някой ще се върже точно в момента, в който тиквата се сгромолясва (т.н. социологически проучвания са си чиста пунта мара), да му се навие на лъжите да вземе ЦСКА. А 10 000 побеснели фенове са много по-опасни от 100 000 мирно протестиращи. А ако агитките на Левски и ЦСКА се обединят срещу боклука, съсипал отборите им?!?...

    Коментиран от #11

  • 4 5555

    11 7 Отговор
    "Загрижените фенове" да вземат една бъклица с вино и да се извинят на всички привърженици на ЦСКА-София, които смятат, че действията на Гриша Ганчев са правилни.
    Никой няма право, да дава становище от мое име!!!
    Аз подкепям Гриша Ганчев!!!

    Коментиран от #6

  • 5 гадно

    19 3 Отговор
    Де ги милионерите Стоичков, Бербатов и т.н. защо не се бръкнат да помогнат или когато става въпрос за даване на пари е друга бира???

    Коментиран от #13

  • 6 6666

    8 12 Отговор

    До коментар #4 от "5555":

    Аз пък не го подкрепям, по-добре да няма ЦСКА, отколкото Литекс на второ място
  • 7 Аз не

    12 5 Отговор
    Мога да разбера защо "червените привърженици" се бъркат в делата на Литекс.
  • 8 Баш ме брига

    14 1 Отговор
    както казва сърбина.Идва ви края на всички ритнитопковци.Задава се финала на джиповете за половин милион, издръжката на силикон- найлон кифли с техните Малдиви, Аруби, Лондонски шопинг- терапии.Няма балъци сред богаташите.Старта го даде бате Батков.Не можем да ги виним.Мислите,че сте каймака на обществото,а на практика сте таратор на който липсва кисело мляко,и няма краставица.До един.Утре ,ако Домуса го стегне шапката,лудогорецо ще играе срещу селския отбор на Цуцурлево.С награда от кмета- едно ягне.
  • 9 Левски 1914

    12 7 Отговор
    Бай Петрее защо ревете за Литекс – МЕНТЕ трябваше де ревете когато ви ФАЛИРАХА отбора.
  • 10 Българина

    16 0 Отговор
    Не разбрахте ли спорт в България имаше до 1989 при 9 млн души. При 6 млн от които половината пенсионери, приключихме с всички видове спорт, без индивидуалните, където някой друг талант ще пробива веднъж на 5 г. Време е да слезете на земята, и да се обърне внимание на спорт в други в пъти по малки мащаби. България има демографски проблем, който спорта не лекува а напротив
  • 11 Да ама не

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дали пък":

    Семките и чорбичките са толкова кухи и злобни, че и през ум не им минава, че ако акостират заедно пред прозорците на ББ и те шяха да имат по 20милиона за стадион! То за тази работа ум се иска! А те си уредиха спарингчета, да си се побииват!!!! Толкоз им е акъла на "най-верните", ултрасите, как им викаха фракции ли ??? май-повече им отива фекалии - хубаво звучи "фекалия Запад", фекалия " Охфанзива" и т.н. Така че дерзайте, Вие се карате Пловдив, Ст.Загора и Разград лапат милиончета държавна пара!!

    Коментиран от #12

  • 12 Ами то

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да ама не":

    и Варненци са като цесекарите и левскарите, Домусчиеви приватизираха БМФ и паричките у Разград, а морската столица и стадион няма, там и тичаджиите ги габаркат, но както казва народа " ум царува, ум патки пасе!"
  • 13 Пурко

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "гадно":

    Не ставай смешен! Те знаят само да вземат, но не й да дават! Операция изваждане не са я чували дори, а само събиране! Особенно пък Стойчков какъв керпеден е идея си нямаш!
  • 14 Даа дааа

    4 2 Отговор
    ЦСКА е велик!!! Мноого велик има си ЦСКА 1948 ... и ренегатска публика, колко бързо припознаха Литекс, сега в името на великата червена идея ще пристанат бързо, бързо на цифрата 48, така че не се коркайте!
    (Ренегат е понятие, с което се обозначава човек, изменящ на своите убеждения и преминаващ в лагера на противника; изменник, отстъпник.) А парички цеката има ....
  • 15 Георгиев

    3 0 Отговор
    На Жеков му викахме Пешо Каручката. Той е от село Книжовник, Хасковско. В селото има паметник на него.
  • 16 Павел Пенев

    1 0 Отговор
    Като сте големи спортисти,така се състезавайте,че да можете да се издържате сами,защо трябва някой да ви дава.
  • 17 казана

    0 0 Отговор
    казана в ада...няма пазачи на българския...
    всички знаем защо....
    Трябва със закон да се забрани
    ,,да се гледа в чуждата чиния,,
    Сега да си издялкат един дълъг,дървен 50см.....и да не си го вадят.