Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 11:52 2 136 1

Акрапович чака важна новина от БФС преди дербито с Лудогорец

  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • цска-
  • бисмарк чарлс-
  • бфс

До момента Бисмарк Чарлс взе участие само в приятелските мачове на ЦСКА

Акрапович чака важна новина от БФС преди дербито с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА очаква новото попълнение Бисмарк Чарлс да получи картотека от БФС и да бъде на линия за мача с Лудогорец в Разград. Нигериецът е нужен на Бруно Акрапович, за да бъде алтернатива на друго ново попълнение Жорди Кайседо, както и на преквалифицирания като нападател в последните двубои Адалберто Пеняранда.

До момента Бисмарк Чарлс взе участие само в приятелските мачове на ЦСКА, в които се представи на ниво и дори записа асистенция при победата с 3:1 над Локомотив София в последната проверка на "червените" преди подновяването на първенството.

Последният отбор, в който игра ганаецът, е косовският КФ Трепча.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.