Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 12:26 1 296 1

Опциите на Славиша Стоянович за двубоя с ЦСКА 1948 се увеличиха

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • патрик-габриел галчев

От вчера Патрик-Габриел Галчев поднови тренировки със съотборниците си

Опциите на Славиша Стоянович за двубоя с ЦСКА 1948 се увеличиха - 1

Опциите на Славиша Стоянович за двубоя с ЦСКА 1948 се увеличиха с още един човек. От вчера Патрик-Габриел Галчев поднови тренировки със съотборниците си, пише „Мач Телеграф“.

Младокът бе изолиран от останалите и не влезе в групата за гостуването на Етър и контролата с Хебър заради настинка. Той обаче е успял бързо да се възстанови от нея.

Не така обаче стоят нещата с Андриан Краев, който продължава да се готви по отделна програма. Причината за това са проблемите му в слабините, които го тормозят от есента. Заради тях Краев дори не бе на лагер със съотборниците си в Умаг, Хърватия. Очакваше се дори, че ще бъде опериран. Серия от прегледи обаче показа, че няма нужда на този етап от хирургическа намеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Да гледат да не загубят катастрофално!