Last news in Fakti

9 Март, 2021 06:42 1 419 0

Интер със седма поредна победа в Серия "А", дръпна на Милан с 6 точки (ВИДЕО)

  • интер-
  • аталанта-
  • футбол-
  • серия а

Футболистите на Антонио Конте спечелиха с 1:0, с попадение на Милан Шкриняр

Интер със седма поредна победа в Серия "А", дръпна на Милан с 6 точки (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Интер постигна седмата си поредна победа в първенството на Италия и продължава уверено да крачи към спечелването на титлата в Серия "А".

"Нерадзурите" се наложиха над един от намиращите се в битката за разпределение на "европейските" места състави - Аталанта.

Футболистите на Антонио Конте спечелиха с 1:0, с попадение на Милан Шкриняр.

Успехът не беше никак лесно постигнат от домакините, които имаха трудно първо и много тежко второ полувреме, от гледна точка на справянето с основните движещи сили на съперника в нападение.

Интер със седма поредна победа в Серия
Снимка: БГНЕС

Сапата използваше всяка малка възможност, за да притеснява защитниците и да изпробва оптимално уменията им да се справят с мощните му набези и впечатляваща физика.

Муриел също не пестеше усилия и всичко това напрегна Ханданович и бранителите пред него.

През първото полувреме едва не се стигна до отбелязване на автогол от страна на Ромеро, който опита да върне рисковано топката към вратаря си, на когото се наложи да чисти акробатично, с глава.

Интер със седма поредна победа в Серия
Снимка: БГНЕС

Резултатът беше открит едва след 54 минути игра, когато след центриране от ъглов удар се получи разбъркване, а най-съобразителен се оказа Милан Шкриняр, пратил топката в мрежата.

До края на битката Сапата имаше още една възможност да вкара за 1:1 и да върне състава си в мача, но в конкретния случай и късметът не беше на негова страна.

Така Интер разполага вече с 62 точки на сметката си в класирането - 6 повече от втория Милан. Аталанта запазва 5-ото си място.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА