9 Март, 2021 09:51 3 775 3

Фенове на ПСЖ квалифицираха любимата на Пике като проститутка

  • шакира-
  • псж-
  • фенове-
  • футбол-
  • жерар пике

Впоследствие фенове на колумбийката бързо реагираха и създадоха кампания в нейна подкрепа

 Фенове на ПСЖ  квалифицираха любимата на Пике като проститутка - 1
Снимка: БГНЕС

Дългогодишната половинка на Жерар Пике и майка на децата му Шакира се озова в центъра на скандал в социалните мрежи. Той бе провокиран от футболни привърженици на ПСЖ, които я квалифицираха като лека жена.

Впоследствие фенове на колумбийката бързо реагираха и създадоха кампания в нейна подкрепа.

Каква е историята? Запалянковците на парижани организираха събитие, в което да подкрепят любимия си отбор преди утрешния 1/8-финален реванш от Шампионската лига срещу Барселона, където играе именно Пике. Те запалиха факли и разпънаха няколко банера. На един от тях пише: „Шакира е от Жонкера“.

Жонкера е град от северната част на Каталуня, който е близо до границата с Франция и е известен с големия брой проститутки и публични домове. Сравнението с жител от това населено място се счита за обидно за всяка жена в Испания.

Това възмути тези, които харесват певицата и те мигновено спретнаха инициатива в нейна подкрепа, разпространявайки послания със специален хаштаг - #RespectShakira.

Понастоящем нито централният бранител, нито тя са взели отношение по случая.

Първият сблъсък между ПСЖ и Барселона завърши при резултат 4:1 на „Камп Ноу“ за французите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    18 0 Отговор
    Че те всички жени около футболистите са такива, много ли е учудващо само за феновете на ПСЖ?. До довечера колко футболни половинки ще "нагорещяват 'мрежата. В момента май има само такива и жени, които стават". Мъже". За съжаление жени домакини, майки и любящи семейното огнище скоро ще са застрашен вид.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Май нига

    0 0 Отговор
    Френски либерален феърлей!