Last news in Fakti

10 Март, 2021 19:16 2 088 2

В Испания: Барселона договори Алаба

  • алаба-
  • байерн мюнхен-
  • договорка-
  • трансфер-
  • барселона

Защитникът на Байерн Мюнхен се е съгласил да премине при каталунците

В Испания: Барселона договори Алаба - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Байерн (Мюнхен) Дейвид Алаба е постигнал устна договорка с Барселона, твърди "Мундо Депортиво". Договорът на бранителя изтича в края на сезона и той вече обяви, че напуска баварците.

Повечето европейски грандове се интересуват от подписа му, но играчът не е взел окончателно решение. Първоначално изглеждаше, че Реал Мадрид е фаворит за привличането му. Според информации от Германия обаче Алаба не останал очарован от предложението на "белите".

Новият президент на Барселона Жоан Лапорта направи защитника свой приоритет. Още миналата седмица Лапорта се е срещнал с агента на футболиста Пини Захави. След като спечели изборите, преговорите вече са на друго ниво и офертата е конкретна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирето

    2 2 Отговор
    С какво ще му плащат тия фалирали каталунци?Те нямат пари да си платят самолетните билети...

    Коментиран от #2

  • 2 Ще му платят

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "кирето":

    С ВЪШКИ