Last news in Fakti

11 Март, 2021 16:22 1 935 0

Барселона влиза в играта за Ерлинг Холанд

  • борусия дортмунд-
  • футбол-
  • барселона-
  • ерлинг холанд

Наскоро избраният президент на каталунците Жоан Лапорта е голям фен на играча и иска да го има в тима си

Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд може да се озове в Барселона, а не в Манчестър Юнайтед след края на сезона. 20-годишният футболист бързо се утвърди като един от най-добрите нападатели в света, след като вкара 47 гола в толкова мачове с екипа на „жълто-черните“ в Бундеслигата след трансфера си от Ред Бул Залцбург през януари миналата година.

Той стана и играчът, който най-бързо стига до 20 гола в Шампионската лига във вторник вечерта, когато отбеляза на Севиля в мач-реванш от 1/8-финалите в турнира.

Очаква се в близко бъдеще Холанд да премине към голям европейски клуб, като отборите на Ман Юнайтед, Челси, Ливърпул, Манчестър Сити, Ювентус и Реал Мадрид са сред основните кандидати.

Сега обаче се намесва и Барселона, който може да се превърне в основен претендент за подписа му, след като трансферният гуру Фабрицио Романо твърди, че наскоро избраният президент на клуба Жоан Лапорта е голям фен на играча и иска да го има в тима си.

Смята се, че каталунският клуб има огромен шанс да вземе Холанд в резултат на положителните отношения на Лапорта с агента Мино Райола, който представлява нападателя.

Романо също така твърди, че въпреки интензивните спекулации около бъдещето на нападателя, нито един клуб не е влизал в преговори с Дортмунд или самия играч.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА