12 Март, 2021 09:51 1 336 0

Халф от Серия "А" е бил в трансферните цели на ЦСКА

  • петер бърлек-
  • цска-
  • серия а-
  • футбол-
  • селекция

Става въпрос за хърватина Петер Бърлек, който до средата на януари бе част от Дженоа

Халф от Серия "А" е бил в трансферните цели на ЦСКА - 1

Една от трансферните цели на ЦСКА през тази зима е бил халф от Серия "А". Става въпрос за хърватина Петер Бърлек, който до средата на януари бе част от Дженоа. Оценяваният на 900 000 евро футболист обаче в крайна сметка е приел да се върне в родината си и да облече екипа на Осиек. В Италия Бърлек е играл и за Асколи като преотстъпен от "грифоните", които през лятото на 2017 година платиха за него 2,2 млн. евро на Висла (Краков), пише „Мач Телеграф“.

Бруно Акрапович е искал да подсили халфовата си линия с играч, който да борави по-бързо с топката в средата на терена - нещо, което е изключително важно за стила на игра, налаган от босненеца. Акрапович обаче очевидно няма такава свобода при селекцията, каквато имаше в Локомотив (Пловдив). Още при преговорите с ЦСКА той е приел да работи с футболистите, които ръководството му осигурява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА