Last news in Fakti

12 Март, 2021 12:36 1 800 4

Задължават ЦСКА да откупи футболист при класиране за евротурнирите

  • жул кейта-
  • цска-
  • футбол-
  • ланс-
  • евротурнири

Кейта ще има договор с 31-кратния шампион на България, който ще бъде до лятото на 2024-а година

Задължават ЦСКА да откупи футболист при класиране за евротурнирите - 1
Снимка: БГНЕС

Много се изговори и изписа за Жул Кейта в ЦСКА. Информациите са различни. Едни гласят, че той продължава да е под наем при "червените" и ще се върне в Ланс след края на сезона. Други - че е откупен от ЦСКА още през зимната пауза на първенството.

В договора му за преотстъпване има клауза, която задължава "армейците" да го откупят от Ланс, ако се класират за евротурнирите през следващия сезон, което трудно може да не се случи, съобщава ТОПСПОРТ. Така че Кейта ще има договор с 31-кратния шампион на България, който ще бъде до лятото на 2024-а година.

Всички в България знаеха, че е бил в родината си заради кончината на негов брат. Всъщност, починали са леля му и негов братовчед. Заради кончината и на леля му, той се е забавил толкова много със завръщането си.

Кейта е обещал на треньора Бруно Акрапович да влезе във форма до две седмици. Футболистът е имал разговори и с хора от ръководството.

Под наем в ЦСКА са още двама играчи - Джером Синклер и Адалберто Пеняранда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кико

    2 4 Отговор
    Абе , тези микренски бунаци не разбраха ли , че с цигани работа не се върши ???!!! Този Кейта , а и не само той , е пълен индивидуалист , нека кажа и нашенските " специалисти " да чуят , че ФУТБОЛА Е КОЛЕКТИВНА игра !!! Въпросният е и с много крехка физика и както се изразяваше една БГ легенда , още в първото му отиграване е "във въздуха" , малко да го подпре някой защитник той отхвърча във въздуха !!! Съдиите не свирят защото у нас този прийом е обичаен !!!
    Така , че Кейта няма място в БГ !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Анималс

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "кико":

    От всякъде си личи че си говедо. Кейта е прекрасен чернокож футболист и много щеше да ни помогне за титлата, ако не бе тази семейна драма и трагедия
  • 3 Левски 1914

    1 0 Отговор
    БорисооФ 31 кратния шампион ФАЛИРА.

    Коментиран от #4

  • 4 жълто

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    сините ,чак мирише...Б-група ...