Last news in Fakti

12 Март, 2021 11:00 4 407 4

Серхио Рамос: Ако Меси дойде в Реал, ще му дам къщата си ...

  • серхио рамос-
  • лионел меси-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • футбол

Мога да играя още пет години на най-високо ниво

Серхио Рамос: Ако Меси дойде в Реал, ще му дам къщата си ... - 1

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос вярва, че може още няколко години да играе на най-високо ниво. Защитникът ще навърши 35 години в края на месеца. Бъдещето му е неясно, тъй като все още не може да се разбере за нов договор с Белия балет, а настоящият му контракт изтича в края на сезона.

Вчера Рамос говори във връзка нов документален филм за него. Очакваше се той да даде повече информация относно договора, но той каза, че по този въпрос няма нищо ново, но допълни и някои неща, които намекват, че не е очарован от действията на ръководството.

"Не можеш да зарадваш всички, но има едно нещо, което не може да се изтрие: всичко, което си спечелил. Единственото, което ме притеснява, е, че те знаят, че съм истински и съм оставил душата си за емблемата на Реал.

Винаги съм се борил за себе си и винаги съм казвал истината. Аз съм честен, скромен и работещ много. Това е основата, на която един играч трябва да бъде оценяван. Мога да играя още пет години на най-високо ниво. Ако нямам тежки контузии, манталитетът ми ще ми помогне. Имам идея да играя на световното първенство в Мексико през 2026 г. Бих станал първият футболист, който участва на шест световни първенства", сподели Рамос.

"Причина за много от въпросите и несигурността е информация, която излиза. Бях малко контузен, но не беше нещо сериозно. За щастие, не съм имал много контузии по време на кариера ми. Най-накрая съм отново с отбора и се надявам, че ще мога да помогна в последната част от сезона", допълни той.

Бранителят коментира и бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси, чийто договор също изтича през лятото. "Бих се радвал да приветствам Меси в Реал, заяви той с усмивка. - Давам му къщата си за първите няколко седмици. Трябваше да страдаме през най-добрите му години. Така че да не се изправям срещу него би било добре. Той би ни помогнал да постигнем повече успехи. Би било глупаво, ако кажа нещо различно."

Капитанът на "белите" говори и за евентулните бъдещи трансфери на Реал, като сподели, че привличането на Ерлинг Холанд е доста по-реалистично от това на Килиан Мбапе: "Бих се радвал и двамата, ако дойдат, но ако е един от тях, би било по-лесно да привлечем Холанд. С Мбапе икономическите обстоятелства са по-трудно. Холанд няма да е зле поради неговия глад за голове, размера му и скоростта. Би било по-лесно да постигнем разбирателство за Холанд".

"Най-добрите ми партньори в защита бяха Пике и Пепе. Заради резултатите и трофеите, които спечелихме заедно. С Пике нямаше нужда да говорим, разбирахме се с поглед", разкри още Рамос. Той коментира и раздялата между клуба и Кристиано Роналдо: "Роналдо и Реал Мадрид загубиха, когато Кристиано напусна клуба".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    4 5 Отговор
    Той Меси може да си позволи много къщи като твоята, едва ли ще се възползва от твоето предложение.

    Коментиран от #4

  • 2 Рошко

    2 3 Отговор
    Ти ако си емблема на реал, меси е на барса
  • 3 Меси

    4 2 Отговор
    И рамовица да ми даваш,все тая!
  • 4 Рамис

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ха-ха":

    Под наем само я давам.За 2 млн.месечно,като за приятел.