Last news in Fakti

12 Март, 2021 13:10 1 503 2

Ако Мбапе напусне, ПСЖ ще се опита да привлече Меси или Роналдо

  • псж-
  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • калиан мбапе-
  • футбол

Френската звезда има договор до 2022 г. и обмисля дали да остане в Париж, като скоро се очаква решението му

Ако Мбапе напусне, ПСЖ ще се опита да привлече Меси или Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен ще се опита да привлече Лионел Меси или Кристиано Роналдо, ако Килиан Мбапе реши да напусне клуба, твърди "Паризиен". Френската звезда има договор до 2022 г. и обмисля дали да остане в Париж, като скоро се очаква решението му. Ако реши да не подписва нов договор, ПСЖ най-вероятно ще го продаде през лятото.

Шампионът на Франция има желание да привлече Роналдо още от 2015 г. Тогава той избра да остане в Реал Мадрид. Меси пък е с изтичащ договор и възможността да премине в друг клуб е повече от реална.

Спортният директор на ПСЖ Леонардо бе попитан дали клубът може да привлече някой от двамата. "ПСЖ следи всеки голям играч. Когато подобни играчи се свързват с клуба, това е нещо положително. Въпреки това, ние не преговаряме за привличането на някой от тези двамата", бе отговорът му.

В момента желанието на парижани е да подпишат нов договор с Мбапе. След това ръководството ще мисли за Меси, който ще е трансферна цел през лятото. Не е ясно обаче дали клубът може да си позволи финансово да има в отбора си аржентинската звезда, докато плаща колосалните заплати на Мбапе и Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОЩЕ

    0 1 Отговор
    И ДЕСПОТОВ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.