Last news in Fakti

12 Март, 2021 11:48 1 853 3

Арестуван в скандал с проституция и наркотици ще ръководи България - Италия

  • национален отбор по футбол-
  • българия-
  • италия-
  • мондиал 2022-
  • славко винчич-
  • футбол-
  • съдия

По програма двубоят трябва да се играе на 28 март (неделя) от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски"

Арестуван в скандал с проституция и наркотици ще ръководи България - Италия - 1

Словенецът Славко Винчич ще е главен съдия на така важния домакински мач на България срещу Италия от квалификациите за Мондиал 2022. По програма двубоят трябва да се играе на 28 март (неделя) от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Винчич има сериозен международен опит, като е свирил и мачове от групите на Шампионската лига. Снощи 41-годишният рефер ръководи 1/8-финалната среща от Лига Европа между Манчестър Юнайтед и Милан (1:1). На 1 октомври 2020 г. беше съдия на мача от плейофа за Лига Европа, в който Лудогорец победи Динамо (Брест) с 2:0 като гост.

Асистенти на Славко Винчич ще бъдат сънародниците му Томаж Кланчник и Андраж Ковачич, а четвърти съдия - Матей Юг. За съдийски наблюдател бе определен руснакът Юри Баскаков, а делегат на двубоя пък е Михал Мертиняк (Словакия).

В края на месец май 2020 г. Славко Винчич беше задържан при голямо балканско разследване за проституция и наркотици. Той беше арестуван по време на купон след хайка на полицията в Босна и Херцеговина. Заедно с него са закопчани още около 30 човека в къща, където са намерени 10 незаконни пистолета, 14 опаковки кокаин, лекарства и множество проститутки. Според информацията някои от присъстващите са криминално проявени и са в полицейските регистри заради престъпления свързани с наркотици и насилие. Сред арестуваните е Тияна Максимович, за която се счита, че е ръководела бизнеса с проститутки. Запознати твърдят, че Винчич е разпитан като свидетел и след това освободен.

Както е известно, вчера стана ясно, че черногорецът Никола Дабанович ще ръководи първия домакински мач на България от квалификациите за Мондиал 2022 срещу Швейцария на 25 март.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Множество проститутки

    0 0 Отговор
    Хахахаха
  • 2 Честито

    3 0 Отговор
    Да наредят пет-шест плеймейтки, разголени, покрай оградата на терена, да се кълчат там и позират, УЖ че правят фотосесии и този рефер ще даде три дузпи за нашите.
  • 3 Ханс

    1 0 Отговор
    Ако ще и сватбата да е съдия падаме.това е положението.без еуфория.за голям форум няма да е скоро.