Last news in Fakti

13 Март, 2021 18:55 1 177 0

Разходка на Байерн Мюнхен в Бремен за 3:1 (ВИДЕО)

  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • бундеслига-
  • вердер бремен

Макар и срещу исторически труден опонент, баварците демонстрираха познатата си класа

Разходка на Байерн Мюнхен в Бремен за 3:1 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) се поздрави с трети пореден успех в Бундеслигата. Макар и срещу исторически труден опонент, баварците демонстрираха познатата си класа и надвиха като гост Вердер (Бремен) с 3:1.

По този начин селекцията на Ханзи Флик прати напрежението в "полето" на преследвача РБ Лайпциг, който изостава вече на пет пункта от шампионите, а утре домакинства на Айнтрахт.

Байерн подсигури своя триумф с два гола още до почивката. В 22-ата минута Леон Горетцка отигра с глава продължена топка след корнер от Томас Мюлер и с мощно насочване не остави шанс на домакините.

В 35-ата Мюлер продължи да раздава асистенции, като този път изведе на удобна позиция Серж Гнабри. Националът на Германия пък не демонстрира излишни сантименти и наказа един от бившите си тимове.

Естествено мачът нямаше как да премина и без головото участие на Роберт Левандовски. Малко случайно, топката стигна до поляка след меле при корнер в 67-ата минута, като от няма и метър не сгреши за 0:3.

До края Лева не съумя да се разпише, но умело увеличаваше бройката на ударени греди през съботния следобед на "Везерщадион". Вместо него почетното попадение за Вердер вкара появилия се след почивката Фюлкруг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА