Last news in Fakti

14 Март, 2021 18:07 1 203 0

Интер с осма поредна победа в Серия "А" (ВИДЕО)

  • интер-
  • торино-
  • серия а-
  • футбол

"Нерадзурите" удариха Торино с 2:1

Отборът на Интер записа осма поредна победа в Серия "А", след като спечели с 2:1 като гост на Торино в двубой от 27-ия кръг на италианския елит. Ромелу Лукаку откри резултата с точно изпълнена дузпа в 62-ата минута. В 70-ата Антонио Санабрия възстанови равенството в мача. В 85-ата Лаутаро Мартинес върна преднината на своя тим.

Антонио Конте направи само една промяна в състава си след победата с 1:0 над Аталанта, като Роберто Галярдини замени контузения Артуро Видал. Лукаку и Лаутаро очаквано водеха атаката на тима. Антонио Санабрия и Симоне Верди пък оформиха нападателния тандем на торинци.

Интер с осма поредна победа в Серия
Снимка: БГНЕС

Гостите започнаха мача настървено и още в четвъртата минута Лаутаро стреля с глава, като топката мина покрай вратата. Малко след това аржентинецът опита удар, който беше блокиран от Лянко. В 16-ата Стефан де Фрай игра с глава след корнер, но изстрелът му беше неточен. В 29-ата след центриране от фал Лянко стреля с глава, но ударът му срещна близката греда, а Лукаку изчисти топката пред голлинията. В 33-ата Верди пробва шут от малък ъгъл, който попадна право в ръцете на Самир Ханданович.

Интер с осма поредна победа в Серия
Снимка: БГНЕС

В 51-ата Галярдини стреля с глава, но беше далеч от целта. В 62-ата минута Армандо Ицо фаулира Лаутаро в наказателното си поле, а съдията посочи бялата точка. Оттам Лукаку беше безпогрешен и така даде аванс на "нерадзурите". В 65-ата Ашраф Хакими отправи опасен шут, но Салваторе Сиригу успя да го избие. В 70-ата "биковете" изпълниха корнер, при който настана голямо разбъркване. Ханданович отрази удар на резервата Симоне Дзадза, но веднага след това Санабрия прати топката във вратата му за 1:1. Гостите поискаха голът да бъде отменен заради фал в атака, но ВАР потвърди неговата редовност. В 77-ата те организираха добра атака, която беше опропастена от слабия удар на резервата Кристиан Ериксен. В 85-ата влезлият малко по-рано Алексис Санчес центрира, а Лаутаро засече с глава, с което отбеляза победния гол за своя тим.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА