Last news in Fakti

15 Март, 2021 09:33 1 379 0

Ювентус с интерес към крило на Барса

  • антоан гризман-
  • ювентус-
  • барселона-
  • футбол-
  • трансфер

Шефовете на Юве все още не могат да се разберат с нападателя Пауло Дибала за новия му договор

Ювентус с интерес към крило на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус има интерес към крилото на Барселона Антоан Гризман. Торинци готвят сериозна промяна в отбора през лятото след неубедителния сезон, а французинът е едно от имената в списъка за селекция, твърди "Corriere dello Sport".

Шефовете на Юве все още не могат да се разберат с нападателя Пауло Дибала за новия му договор. Протакането не се харесва на босовете, които обмислят да предложат аржентинеца като разменна монета за привличането на Гризман.

Барса и Ювентус са в добри отношения, като миналото лято вече осъществиха една подобна сделка, като размениха Миралем Пянич за Артур Мело.

Сега двата клуба могат отново да седнат на масата за преговори и да направят нова размяна на играчи. Това е досат логично с оглед на тежката финансова ситуация, породена от COVID кризата. Още повече, че подобна сделка може да е взаимноизгодна, тъй като на "Камп Ноу" отдавна са набелязали Пауло Дибала и в същото време в клуба не са много доволни от представянето на Гризман, който не оправда големите очаквания след трансфера си от Атлетико Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА