Last news in Fakti

13 Април, 2021 14:15 3 330 4

Ето за кога и за къде е планиран сблъсъкът между Джошуа и Фюри

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Обмисляме вариант с "Уембли", но има съмнения, че във Великобритания ще успеем да напълним стадиона, предвид ограниченията заради пандемията

Ето за кога и за къде е планиран сблъсъкът между Джошуа и Фюри - 1

Президентът на промоутърската компания Matchroom Boxing Еди Хърн заяви пред TalkSport, че битката за абсолютната титла в тежка категория между британските боксьори Тайсън Фюри и Антъни Джошуа е планирана за 24 юли.

"Планираме да проведем мача на 24 юли. Обмисляме вариант с "Уембли", но има съмнения, че във Великобритания ще успеем да напълним стадиона, предвид ограниченията заради пандемията. Очакваме да видим как ще се развие ситуацията, но много бихме искали да проведем тази битка в Лондон", каза Хърн.

31-годишният Джошуа запази поясите си на WBA, IBF, WBO и IBO с нокаута си в деветия рунд в мача срещу българина Кубрат Пулев на "Уембли Арена" на 12 декември миналата година. Той има 23 победи на професионалния ринг (21 с нокаут) и 1 загуба.

32-годишният Фюри е притежател на титлата в WBC, след като победи Дионтей Уайлдър през февруари 2020 година. Той има 30 успеха в кариерата (21 с нокаут) и едно равенство.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марс

    2 0 Отговор
    През 2033 година на Марс .

    Коментиран от #2

  • 2 A ти

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Марс":

    От Марс си изпаднал в някъв много тежък фарс
  • 3 Бокс

    6 2 Отговор
    Ако има такъв мач фюри ще пбеди
  • 4 Шоп от СО

    3 2 Отговор
    Фюри ще натупа манекенчето