Last news in Fakti

17 Април, 2021 13:15 2 530 6

Джошуа: По-добър съм от Фюри

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • мач за титлите-
  • wba-
  • ibf

"Сигурен съм, че тази година ще бъде мачът. Може би краят на юли или началото на август", заяви Ей Джей

Джошуа: По-добър съм от Фюри - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британският боксьор Антъни Джошуа заяви, че не е могъл да отхвърли шанса да се изправи срещу Тайсън Фюри и да стане безспорен световен шампион в тежка категория, но той заяви, че опонентът му няма как да спечели историческата битка.

За момента сблъсъкът между двамата е предвиден за края на юли или началото на август, но все още не е ясно мястото на битката.

„Подписах моята част от сделката. Изпратихме на Тайсън добра оферта, такава, която съм сигурен, че няма да откаже. Той иска битката, както и аз, и повече от мен и него, цялата публика я желае. Поставям кристалната си топка и казва, че това ще се случи тази година на 100%“, заяви Джошуа пред „Скай Спорт“.

Попитан дали Фюри може да претендира за трите основни пояса, британецът отговори: „За съжаление няма да спечели историческата битка.“

„Сигурен съм, че тази година ще бъде мачът. Може би краят на юли или началото на август. Къде? Това е закъснението поради пандемията. Искаме да има хора, които да гледат битката. Просто трябва да намерим правилното място. За мен „Уембли“ би бил идеален“, добави още той.

Тайсън Фюри редовно се подиграва на опонентите си в социалните мрежи, но Джошуа настоява, че Мохамед Али е бил майсторът в разговорите преди битките.

„Най-доброто, което някога е правено, е от Мохамед Али. Факт. Мисля, че най-правилното, което мога аз да направя, е да разгадая играта на опонента. Може да вземете толкова много от това. Просто казвам, че съм по-добър от него. Чувствам, че правя добра промоция на бокса. Представлявам майка ми, баща ми, общността, боксовата младеж. Не искам да ставам прекалено личен в нападките си преди мач“, заяви Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валяк

    12 2 Отговор
    Този път Джошуа ще яде пердаха ! Тайсън Фюри ще го премаже като валяк !

    Коментиран от #3

  • 2 Руиз

    6 1 Отговор
    Не не си ...
  • 3 Дядо ви КуРтИ от село ПиПЕркоВо.

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Валяк":

    Грешиш, Джошуа е истински боец.Фюри го чакат огромни неприятности...
  • 4 ааааааа

    1 2 Отговор
    я пак Джоши
  • 5 Муньо

    0 1 Отговор
    По добър, ама на шах.
  • 6 номад

    0 3 Отговор
    Мишкаааа що не даде реванш на Пулев ?! Щото е заешко сърце