Last news in Fakti

21 Април, 2021 14:54 3 078 2

Прогрес за Багата в седмичната класация на UFC

  • благой иванов-багата-
  • ufc-
  • ранглиста-
  • седмична ранглиста

Единственият наш боец в най-известната ММА верига в света от днес е под номер 11

Прогрес за Багата в седмичната класация на UFC - 1
Снимка: БГНЕС

Благой Иванов – Багата се изкачи с позиция нагоре в седмичната класация на UFC в тежка категория. Единственият наш боец в най-известната ММА верига в света от днес е под номер 11, съобщава boec.bg.

Припомняме, че той трябваше да спори в октагона срещу Марчин Тибура на събитието UFC 260, което се проведе на 27 март в Лас Вегас, Невада, но контузия в лявото коляно го лиши от сблъсъка.

Интересното е, че именно бившият опонент на родния боец – Тибура, изгуби едно място и вече е номер 12 за сметка на Иванов.

Размествания в топ 5 няма. Пръв, след шампиона Франсис Нгану, е бившият такъв – Стипе Миочич. Той е следван от Дерек Люис, Къртис Блейдс, Сирил Гане, а топ 5 допълва Александър Волков.

В топ 15 също няма други промени.

От UFC обявиха вече следващ сблъсък при най-тежките. Жаирзиньо Розенструйк, който е номер 6, ще спори с 9-я – Аугусто Сакай в главния двубой на събитието UFC Fight Night 189, което ще се проведе на 5 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХА........

    2 3 Отговор
    Този защо не е в парламента????, гледах му едно интервю...да знаете само как мучеше като вол😂😂, идеално ще се впише като депутат от..Изпразни се"..Мутри..😂😂, или от Славчовите гении.
  • 2 😁😁😁😁

    4 0 Отговор
    ...ако и ти отнесеш толкова бой...😁...ще забравиш дори нечленоразделните звуци...