Last news in Fakti

7 Септември, 2021 16:53 2 250 2

Британски боец изчетка Багата и поиска да се бие с него

  • том аспинал-
  • благой иванов-багата-
  • багата-
  • ufc

"Той е много, много корав. Искам да видя как силата и скоростта ми се противопоставят на някого като него”, заяви Том Аспинал

Британски боец изчетка Багата и поиска да се бие с него - 1
Том Аспинал, снимка: UFC

28-годишният британец Том Аспинал (11-2) поиска да се бие с Благой Иванов (18-4-1), пише в-к "Тема спорт". Той си пожела мач с Багата, след като постигна четвъртия си пореден успех в октагона на UFC в тежка категория. Роденият в Манчестър боец нокаутира Сергей Спивак (13-3) в неделя сутрин, след което призова организацията да му осигури по-стойностен противник.

“Искам битка с някой, който е около мен в ранглистата. Вярвам, че трябва да си заслужа наистина двубой за титлата, а не да ме “бутат” заради популярност. Един журналист ме интервюираше и предложи Благой Иванов - това е среща, която бих изиграл с удоволствие. Той е издръжлив и го уважавам много за това. Той е много, много корав. Искам да видя как силата и скоростта ми се противопоставят на някого като него”, заяви Аспинал.

Багата се възстановява от поредна операция на коляното. Той не е бил в октагона от май месец миналата година, когато загуби по доста спорен начин със съдийско решение от Аугусто Сакай (15-3-1).


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кик

    6 6 Отговор
    Тоя май иска да си сменя личната карта, защото няма да си прилича изобщо, след като изяде боя от Багата
  • 2 Кик

    5 3 Отговор
    Това голямо чене и сляп да е Багата ще го откачи. На този остров се изрудиха от кръвосмешения.