22 Април, 2021 20:22 2 148 0

Фонини отново се забърка в скандал, дисквалифицираха го

  • фабио фонини-
  • тенис-
  • дисквалификация

"В миналото си наистина съм правил неприемливи неща на корта, за които дори не съм бил дисквалифициран, но днес бях изключително спокоен", каза Фонини

Фонини отново се забърка в скандал, дисквалифицираха го - 1
Снимка:EPA/ БГНЕС

Италианският тенисист Фабио Фонини за пореден път се забърка в скандал на корта. Неведнъж той е показвал буйния си нрав, което се случи и на кортовете в Барселона.

Във втория кръг на надпреварата италианецът се изправи срещу №146 в света Бенабе Сапата Мирайес. Нервите му не издържаха във втория сет и той беше дисквалифициран, след като нападна вербално един от лайнсмените.

Играта на Фонини в първата част изобщо не вървеше, след като постоянно прибързваше и допускаше голям брой непредизвикани грешки. Така италианецът загуби с 0:6, след което испанецът спечели и първите три гейма на втория сет. Фонини показа таланта си и успя да поведе с 4:3, но веднага след това загуби подаването си на нула и изпусна нервите си към един от съдиите на линията, засипвайки го с нецензурни думи. Така след скандала италианецът бе дисквалифициран.

"Изумен съм от начина, по който напуснах турнира. Платих висока цена за нещо, което не съм извършил. В миналото си наистина съм правил неприемливи неща на корта, за които дори не съм бил дисквалифициран, но днес бях изключително спокоен. Въпреки че изоставах с 6:0 3:0, но почти нищо не бях казал, дори не говорех. Със сигурност ще преразгледам ситуацията и ще разследвам случката. Подобно нещо се случва за първи път в живота ми", заяви Фонини след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА