Last news in Fakti

13 Май, 2021 10:06 2 002 1

Предложили 3-годишен договор на Неделев, той отказал заради Валентич?

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Националът, който претърпя операция и се възстановява, пропусна целия пролетен дял от шампионата

Предложили 3-годишен договор на Неделев, той отказал заради Валентич? - 1

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев все още не е наясно дали ще продължи кариерата си в тима на „канарчетата“. Националът има договор с пловдивчани само до 30 юни.

Във вторник вечер на срещата с феновете старши треньорът на Ботев Азрудин Валентич е казал, че е предложен 3-годишен договор на Неделев и е подчертал, че в тима няма играчи, които да взимат огромни заплати.

Изпълнителният директор, испанецът Сереидо, на няколко пъти подчерта, че условията, които са предложени на национала, са най-добрите в историята на клуба. За момента обаче развитие няма. Според запознати една от причините Неделев да не преподписва е именно босненският наставник. Ако Валентич остане да води Ботев, вероятността същото да направи и полузащитникът не е много голяма.

Националът, който претърпя операция и се възстановява, пропусна целия пролетен дял от шампионата. Той вече тренира без топка, като набляга на беговите упражнения и фитнеса. Очаква се до края на месеца атакуващият халф да започне и по-натоварващи занимания с топката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    1 0 Отговор
    И тоя си остана вечна надежда и талант като Божинката