Last news in Fakti

2 Юли, 2021 15:25 4 038 3

Тодор Неделев вече не е част от Ботев (Пловдив)

  • тодор неделев-
  • свободен агент-
  • антон зингаревич-
  • ботев (пловдив)

По време на лагера на „канарчетата“ в Турция Неделев е водил сериозни разговори с бъдещия собственик на клуба Антон Зингаревич

Тодор Неделев вече не е част от Ботев (Пловдив) - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев от вчера вече е свободен агент. Договорът му с „канарчетата“ бе до 30 юни и вчера националът не го поднови.

Реално той може да подпише с всеки отбор, който го пожелае и му предложи условия, които го задоволяват. По време на лагера на „канарчетата“ в Турция Неделев е водил сериозни разговори с бъдещия собственик на клуба Антон Зингаревич.

Според запознати двамата са постигнали разбирателство, като се очаква след официалното придобиване на акциите от руснака, Неделев да се обвърже пак с Ботев. Основните разминавания са били относно желанието за откупна клауза и срока на договора. Неделев е искал контрактът да е за един сезон и да няма клауза.

Както е известно, родният национал пропусна цялата пролет заради контузия. Той все още не е записал игрови минути за „канарчетата“ през лятната подготовка.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор
    Този е голям талант,но се погубва в бг!Плвдив Ражда Дермендиев,не си спомням едно крило май е жив още ,как се казваше...Склероза..сигур е от ковид пост синдром...От локо пловдив Бонев ,качествен играч!

    Коментиран от #2

  • 2 един от многото

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    "Чико" и "Тумбе" , Дерменджиев и Попов. Не забравяй и "кон Диев", Тодор Диев.

    Коментиран от #3

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    Благодаря,точно Попов беше!